Online Eğitim Siteleri

ForeverLifre

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Umarım gününüz güzel geçiyordur. Size, çeşitli konularda ücretli ve ücretsiz online eğitimlere erişim sağlayabileceğiniz bir liste hazırlamak istedim. Bu platformlar arasında hem Türkçe içerik sunanlar hem de genel olarak popüler olanları bulabilirsiniz. İşte size önerdiğim eğitim kaynakları:
  1. Udemy
    • Türkiye'de oldukça popüler bir eğitim platformu. Hem ücretli hem ücretsiz içeriklere ulaşabilirsiniz. Türkçe kaynaklar da mevcut.
  2. Bilgeiş
    • ODTÜ tarafından başlatılan ve şimdi herkesin ücretsiz olarak faydalanabileceği bir platform. Çeşitli konularda eğitimler bulabilirsiniz.
  3. Khan Akademi
    • Ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde ücretsiz eğitimler sunan bir platform. Türkçe içerikler de bulunuyor.
  4. İstanbul İşletme Enstitüsü
    • Ücretli ve ücretsiz eğitimler sunan bir enstitü.
  5. Google Dijital Atölye
    • Türkçe kaynaklı dijital pazarlama gibi konularda ücretsiz eğitimler sunan bir platform.
  6. Turkcell Akademi
    • Dijital oyun geliştirme gibi konularda ücretsiz eğitimler sunan bir platform.
  7. Koç Akademi
    • Zengin video içerikleriyle dikkat çeken bir platform. Özellikle haklı bilinçlendirmeye yönelik eğitimler bulunmaktadır.
  8. Duolingo
    • İngilizce öğrenmek isteyenler için interaktif ve ücretsiz bir uygulama.
  9. Coursera
    • Globalde popüler olan bir eğitim platformu. İngilizce biliyorsanız birçok konuda eğitim bulabilirsiniz.
  10. EdX
    • Dünya genelinde tanınan bir diğer eğitim platformu.
  11. BTK Akademi
    • Türkiye'de kapsamlı Türkçe kaynak sunan ve tamamen ücretsiz olan bir platform.
Bu kaynaklar, kendi ilgi ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak seçilebilir.
Online Eğitim Siteleri, Türkçe, Ücretli & Ücretsiz (En İyi) *2024 - COLAKER.NET

Son düzenleme:
Udemy, Khan Akademi, İstanbul İşletme Enstitüsü, Google Dijital Atolye, Duolingo, BTK Akademi kullandım. İyiler.

Course dediğiniz Coursera mı acaba? Onu listede göremedim. Eklenebilir.

Eklemeden geçemem: Bedava ve legal olarak Premium Duolingo kullanmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı