Online elektrogitar dersi alınır mı?

ReynTR

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2022
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün elektrogitar aldım ve gitar hakkında hiçbir şey bilmiyorum daha yeni başlayacağım. Gitar kursları evime uzak kalıyor gidemiyorum bu yüzden Online ders alacağım. Deniz sayman “yeni başlayanlar için elektrogitar” paketini Udemy üzerinden alacağım. Sizce Online olarak ders alınır mı? Alınırsada tavsiyeniz nedir?
 
En doğrusu bir kaç ay kursa gitmek ve bir hocanın gözetiminde başlamaktır. Belediyelerin Halk evleri vb.. gibi ücretsiz Kursları mevcut. Bir süre temeli alın, nasıl kendi başınıza ilerleyebileceğinizi kavrayın.

Youtube gibi kaynaklarda ilerlemenizi kontrol eden ve hatanızı düzelten biri olmadığı için fazla hızlı yol alırsınız. Nasıl ilerleyeceğinizi, yeni bir konuya geçmeye hazır olup / olmadığınızı bilemezsiniz.

Misal; ilk 4 ders üç aylık gelişim sürenizdir. Ancak siz o 4 videoyu iki saatte izler, öğrendim sanarsınız. Henüz hiç bir şey oturmamışken, herşeyi öğrenmeye çalışır ve kitlenir kalırsınız.
 
En doğrusu birkaç ay kursa gitmek ve bir hocanın gözetiminde başlamaktır. Belediyelerin halk evleri vb. Gibi ücretsiz kursları mevcut. Bir süre temeli alın, nasıl kendi başınıza ilerleyebileceğinizi kavrayın.

YouTube gibi kaynaklarda ilerlemenizi kontrol eden ve hatanızı düzelten biri olmadığı için fazla hızlı yol alırsınız. Nasıl ilerleyeceğinizi, yeni bir konuya geçmeye hazır olup / olmadığınızı bilemezsiniz.

Misal; ilk 4 ders üç aylık gelişim sürenizdir. Ancak siz o 4 videoyu iki saatte izler, öğrendim sanarsınız. Henüz hiçbir şey oturmamışken, her şeyi öğrenmeye çalışır ve kilitlenir kalırsınız.

Anladım hocam olmazsa birkaç ay kursa gidip güzel bir temel atayım sonrasında Online üzerinden ilerlerim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı