Online FPS oyunlarında kendimi nasıl geliştirebilirim?

Jokerrr

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
82
Çözümler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fotoğrafçı
Merhabalar. Herkese iyi forumlar. Şimdiye kadar hep offline story mod oyunlar oynadım hem grafik açısından hem hikaye hem de atmosfer açısından oyunları beğendiğim için, bu oyunları da hep kolay modlarda oynadım yani bot bile vuramayan bir insanım :) Online FPS PUBG CS CoD gibi oyunların Online modların da kendimi nasıl geliştirebilirim?
 
Harita bilgisi edinmeniz, oyun mekanikleri öğrenmeniz ve aim için silahlara alışmanız sizi ortama alıştıracaktır. Kısacası zamanla oluyor.
 
Son düzenleme:
Oyunlarda eğitim modu varsa kullanabilirsiniz. Onun dışında aim geliştirmek için Steam'den ücretsiz alabileceğiniz Aim Lab olabilir.
 
Bol bol oyna aimini gelistir reflexini gelistir. Her el ısınma yap kolaydan zora git. Zamanla oturur. Ekipmanlarin da iyi olsun az bir şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aim kasarak geliştirebilirsin. İlk önce "aim_botz" veya "aim_training" haritaları indirip biraz çalış. Ancak bunlardan önce kendine uygun hassasiyet ayarını ve görüntü ayarlarını bul. CS:GO ve Valorant için 1024x800 öneriyorum. Adamlar biraz daha kalın oluyor ve vurman kolaylaşıyor. Diğerlerini zaten "Monterey" hocam vesaire söylemiş.
 
Zaman, zaman ve daha çok zaman. Bende tamamen hikayeli oyunlardan ilk olarak CS:GO’ya geçtim. Online olarak ilk tecrübem olduğu içim global rütbesine ulaşmak 2000 saat ve birkaç yılımı almıştı. Ona rağmen faceit ve esea gibi platformlarda adam vuramayabiliyordum. Bu konuda yeteneğin yoksa çok kasma derim çünkü senden iyi oynayan birileri her zaman çıkacaktır. Oyundan keyif almaya bak.
 
Zaman, zaman ve daha çok zaman. Bende tamamen hikayeli oyunlardan ilk olarak CS:GO'ya geçtim. Online olarak ilk tecrübem olduğu içim global rütbesine ulaşmak 2000 saat ve birkaç yılımı almıştı. Ona rağmen FACEIT ve ESEA gibi platformlarda adam vuramayabiliyordum. Bu konuda yeteneğin yoksa çok kasma derim çünkü senden iyi oynayan birileri her zaman çıkacaktır. Oyundan keyif almaya bak.

Keyif almak deyince zaten sistemim yeterli olduğu için yüksek grafiklerde güzel hikayeli oyunlardan muazzam derecede keyif alıyorum ( örneğin COD WW2 ) fakat bir süre sonra gerçek kişilerle yarışmak isteyebiliyor insan.
 
CS:GO için arkadaşın dediği gibi aim_botz haritasını kullanmanız. Aiminiz kafanın aşağısında olmamalı. Biraz one tap çalışın, biraz spray çalışın. Oyun taktikleri, smoke, flash için Youtube'den yardım alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı