Online için Battlefield 1 vs Battlefield 5

Daha fazla  
Game Pass'e EA Play eklenmesiyle nimetlerinden yararlanayım dedim. Sadece Online oynayacağım Single ile işim yok. Gönlüm BF1'den yana fakat hala oynayan var mıdır acaba yoksa herkes 5'te mi? 85GB boşuna indirmek istemiyorum.

BF1 hakkında bir fikrim yok ama BF5'in Online'ına bir şans vermelisin. Savaş atmosferi çoğu zaman beni etkilemeyi başarıyor. Bir de BF1'de çok hile olduğunu duymuştum. Doğruluk payını bilmiyorum. Zaten genelde 32 vs 32 oynandığı için o curcunada hilenin varlığı aman aman fark edilmiyor.

Game Pass'e EA Play eklenmesiyle nimetlerinden yararlanayım dedim. Sadece Online oynayacağım Single ile işim yok. Gönlüm BF1'den yana fakat hala oynayan var mıdır acaba yoksa herkes 5'te mi? 85GB boşuna indirmek istemiyorum.
Hocam en son yaklaşık 3 ay önce oynadım şunu söyleyebilirim belli saatlerde hep belli sunucular dolu oluyor (genelde akşam 6'dan sabah 9'a kadar ama değişkenlik gösterebiliyor)

Ben olsam BF5 indirirdim.

Aktif BF1 oynuyorum, hile çok ve profesyonel de çok biraz oyun zevkin kaçar ölmeyi pek sevmiyorsan onun dışında atmosferi mükemmel. Serverler'i dolu. BF5 daha denemedim yorumum yok.

BF 1'in araçları berbat. Haritaları da aynı şekilde Battlefield V'in çok gerisinde. BF V hem renk paleti olarak hem oyuncu sayısı olarak hem de içerik olarak çok daha iyi. Ama hikayelerini ele alırsak 1 daha iyi. Indireceksen V indir.

BF1 hakkında bir fikrim yok ama BF5'in Online'ına bir şans vermelisin. Savaş atmosferi çoğu zaman beni etkilemeyi başarıyor. Bir de BF1'de çok hile olduğunu duymuştum. Doğruluk payını bilmiyorum. Zaten genelde 32 vs 32 oynandığı için o curcunada hilenin varlığı aman aman fark edilmiyor.
Nasıl fark edilmiyor? 70-1 gidiyorlar Youtube'u aç bak. Ölüm maçlarında kazanma imkanın olmuyor boşuna zaman harcamış oluyorsun.

Yorumlarınız için teşekkürler. Hile konusu can sıkacak gibi duruyor ama madem sunucular dolu, bir kere de olsa denemek istiyorum BF1'i. BF1'in savaş atmosferi ve silahları daha çok ilgimi çekiyor benim. BF5'in modern savaş ortamına neredeyse her oyunda rastlıyoruz zaten, bir değişiklik olsun istiyorum.
Oynanmayacak gibiyse daha sonra BF5 indireceğim artık napalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı