ysfakbyr06
Kilopat
Valorant oynadım bronz 1 ligine attı sarmıyor LoL de sarmıyor, hangi oyunu önerirsiniz online?
Sistemi yazarsan daha iyi yardımcı oluruz. Forza Horizon diyeceğim sistemin kaldırmıyor olabilir.Valorant oynadım bronz 1 ligine attı sarmıyor LoL de sarmıyor, hangi oyunu önerirsiniz online?
Valorant oynadım bronz 1 ligine attı sarmıyor LoL de sarmıyor, hangi oyunu önerirsiniz Online?
Haklısın. LoL oynuyorum bende. İlk başladığımda hiç sevmeyerek oynuyordum ama şuan günde garanti 4 maç giriyorum okul olmasına rağmen. Bir süre oynayınca, oyunu anlayınca çok sarıyor.Belkide oyunları birkaç kez oynayıp bıraktığınız için sarmıyordur hiç böyle düşündünüz mü bir süre oynarsanız belki eğlenceli bir hâl alabilir.
Haklısın. LoL oynuyorum bende. İlk başladığımda hiç sevmeyerek oynuyordum ama şu an günde garanti 4 maç giriyorum okul olmasına rağmen. Bir süre oynayınca, oyunu anlayınca çok sarıyor.
Haklısın. LoL oynuyorum bende. İlk başladığımda hiç sevmeyerek oynuyordum ama şu an günde garanti 4 maç giriyorum okul olmasına rağmen. Bir süre oynayınca, oyunu anlayınca çok sarıyor.
Rust oyna kral.
Sistemi yazarsan daha iyi yardımcı oluruz. Forza Horizon diyeceğim sistemin kaldırmıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.