Online Oyun Tavsiyesi

İsmail Zorlu

Hectopat
Katılım
21 Ocak 2018
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zaman League of Legends oynadım ve 5 6 ay kadar önce bıraktım. Eskisi kadar sarmadı. Aynı zamanda 2 3 Sene CS:GO oynuyordum, Dust2 değişince eski dust2 zevkini alamadım ve onu da bıraktım. Ek olarak Online bir oyun oynamadım, Arkadaşlarım ile Minecraft oynuyorduk eğlencesine onuda oynamıyorum artık.

Singleplayer çok güzel oyunlar var fakat her birini almaya kalksam durumum yetişmez çok fazla vakit geçirdiğim için bilgisayar başında aldığım oyunları çok çabuk bitiriyorum. Korsan oyuna da karşı olduğum için indirmek istemiyorum çünkü emek hırsızlığından başka bir şey değil ve birçok zararlı dosya ve risk barındırıyor.

Şu an Fortnite indirdim ve 2 gündür oynuyorum hoşuma gitti açıkcası, Battale Royale oynamamıştım daha önce sevdim diyebilirim.

Sizin bir öneriniz var mı Online olarak oynayabiliceğim bir oyun? Ücretsiz olursa daha iyi olur, Ücretli oyun tavsiyesi de yapabilirsiniz ama F2P Olması daha iyi benim için.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mmorpg seviyorsan farklılık açısından nostale yi öneririm.Zamanım var dediğin için önerdim çünkü oyunda bilmen gereken çok şey var.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı