Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Online oyunlarda nasıl admin veya yönetici olabilirim? Yani bunun için forum mu doldurmam gerek çünkü çok eskiden oyndağım oyun var. Graal era Online ve bir türlü admin veya yönetici olamadım. Adminlere yazdım yanıt yok.
Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz? Oyunu geliştirmek amaçlı mı? Yoksa sadece canınız istiyor diye mi? Oyun yapımcıları kimseyi kafasına göre admin yapmaz.
Olmanız zor açıkçası. Eskiden bir MTA RP sunucusunda çok vakit geçirdiğim ve adminlerin beni artık tanıdığı için beni yetkili yapmışlardı. Bayağı vakit geçirmeniz ve adminlerin güvenini kazanmanız gerekiyor.
Böyle bir şey olacaksa genelde onlar sana gelirler. Mesela biz genelde öyle yapıyoruz. Gözümüze kestirdiğimiz iyi iş yapan arkadaşlara teklif götürüyoruz. Gelen başvurularda da foruma ne kadar katkı yapmış ona bakıyoruz.
Ek bir not olarak Türkçeni geliştirmeni ve form ile forum arasındaki farkı öğrenmeni öneririm.