Online Oyunlarda FPS Düşüş Sorunu

fatrix1907

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda yaklaşık 5-6 tane oyun var. 2 tanesi online diğerleri single player. Örnek Mafia 2 oynarken sıkıntı yok. Düşük-orta ayarlarda oynuyorum çok nadir drop oluyor. Ama LoL, CS:GO girdiğim zaman tam bir çile! Rahat 10-15 saniyede bir drop oluyor. CS:GO'da daha sık. Nedeni ne olabilir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

PC özellikleri:
Anakart : Gıgabyte ma785gm-us2h
Ekran kartı : Nvidia Palit 9800 GT
RAM : 2+2 toplam 4 GB Kingston DDR2 RAM
İşlemci : Athlon II x4 640 3.00 GHz
Harddisk : Samsung hd103uj 1TB
PSU:500w

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'den kaynaknaklı olabilir sorunun. Çünkü günümüz için 8GB RAM bile yetersiz gelirken 4GB RAM'den pek bir şey beklemeyin.

Oyunda drop yediğim an

Dosya Ekleri

• gfgf.png
    186,7 KB · Görüntüleme: 437
Bellek kullanımı 3 GB kadar gelmiş. Sistemin 1, 1-5 GB bellek kullansa diyelim. Zaten 4 GB sınırı aşıyorsun. O yüzden diskten bellek ayırıyor ve Ani FPS düşme sorununu yaşıyorsun.

Bellek takviyesi yap. Ya da oyunda grafik ayarlarını kısarak bellek kullanımını azalt.
Rehberdeki bakım yönergelerini uygula.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

1-2 ay olacak format atalı attığımdan beri sorun war ayarlar en düşükte zaten kısacak bir şeyi yok cs go da aşırı oluyor lolde 2-3 dakkada 1 oluyor ama cs de rahat 20 saniyede 1 kez
Konuyu hortlatiyorum bugun elime gecti kasa ekran kartini cikardim onboard ekran kartina gectim fps dustu normal tabide ama fps drop yemedim simdi sorun ekran kartinda degilmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…