Online oyunlarda mermiler işlemiyor

Online oyunlarda mermilerim işlemiyor. Yani adamı vuruyorum ölmüyor. Damage vermiyor. Adamı görmeden ölüyorum böyle saçma sapan olaylar oluyor bunun sebebi ne olabilir? Hat değerleri düzgün gözüküyor. Port değişikliği yaptırsam bir fayda sağlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyun hakkında bilgi verirsen daha yardımcı olabiliriz, mesela buna oyunun ismiyle başlayabilirsin. Ayrıca oyun içi ping'ini yazarsan harika olur.

Buna karşın belki de sadece sen oyunda kötüsündür.

Düzenleme: İmla.

Son düzenleme:
Counter Strike 1.6 da benzer sorun yaşıyorum. ama ping 60'ta şuanda, ping düzelirse sorun kalmayacağı kanaatindeyim. Siz hangi oyunu oynuyorsunuz
Belki de oynadığın oyunun değerlerinde sıkıntı vardır yani sıkıntı sende değil oyundadır.

Bu arkadaş uzun zamandır bu sorunla uğraştığını tespit ettim, muhtemelen onlarca kez oyunu kaldırıp yeniden kurmuştur. Default değerleriyle oynamıştır aynı zamanda.

Son düzenleme:
Öncelikle yaşadığım sorun bütün oyunlarda olan bir sorun. Sorunun oyunlarda olmadığını düşünüyorum. Her oyun bozuk olamaz değil mi? Oynadığım oyunları da yazayım size Warface, CS:GO, Star Wars Battlefront 2, BF4, Black Squad yeterlidir sanırım. Ve bana kötüsün diyen arkadaş kötü olsam bu sorunu buraya yazmam herhalde yaşıyorum ki yazıyorum.
Pingim en fazla 60MS bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MermisiİşlemeyenAdam arkadaşım her oyunun bozuk olduğunu düşünmüyorum ben de. Sorun sende. Adamları vurduğunu zannediyorsun ama muhtemelen vuramıyorsun. Söylediğin oyunların çoğunu oynadım, oynarken pingimi 60 gördüğümde şükrettim hep.

Ha dediğin şey doğru ise çekebiliyorsan lütfen oyunun videosunu çek ve o anı paylaş. Gerçekten merak ettim ama dediğim gibi sorunun oyunlarda olduğunu hiç zannetmiyorum.

Nasıl yani dibinden tarasan da işlemiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…