Online oyunları beceremiyorum

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Valorant olsun, LoL olsun, RL olsun, Minecraft Bedwars olsun hiçbir online oyunu beceremiyorum. Biliyorum burdan yetenek bağışlayamazsınız ama en azından ufak bir öneriniz vardır. Online oyunları becerememem de beni bozuyor ama bana koyan asıl durum bir oyun bilgisayarı için aileme kendimi parçalayıp, bütün yaz tatilimi köpek gibi bursluluk sınavına çalışıp taksitle ortalama bir bilgisayar alıp hayallerime kavuştuğumu sanıp bu durumu yaşamam. Belki online oyunlarda daha iyi oynamam için bir öneriniz vardır. Bu konuyu açtım çünkü bir ara Valorant'ta mükemmel bir oyun sergiliyordum o ara hayatıma renk gelmişti. Manyak veya malda olabilirim ama durum bu.

Valorant olsun, LoL olsun, RL olsun, Minecraft Bedwars olsun hiçbir online oyunu beceremiyorum. Biliyorum burdan yetenek bağışlayamazsınız ama en azından ufak bir öneriniz vardır. Online oyunları becerememem de beni bozuyor ama bana koyan asıl durum bir oyun bilgisayarı için aileme kendimi parçalayıp, bütün yaz tatilimi köpek gibi bursluluk sınavına çalışıp taksitle ortalama bir bilgisayar alıp hayallerime kavuştuğumu sanıp bu durumu yaşamam. Belki online oyunlarda daha iyi oynamam için bir öneriniz vardır. Bu konuyu açtım çünkü bir ara Valorant'ta mükemmel bir oyun sergiliyordum o ara hayatıma renk gelmişti. Manyak veya malda olabilirim ama durum bu.
Valorant için konuşuyorum, AimLab tarzı yerlerde aimini geliştirmelisin. Ne kadar oyun zekan üstlerde olsun karakterleri çok iyi kullanabiliyor ol ama aimin yoksa bir hiçsin. Poligonda ve AimLab tarzı yerlerde aimini geliştireceksin. Mental olarak sağlam olacaksın, kaybettiğin zaman ısrarla maça girmeyeceksin. Valorant'ta güzel oyun yapabilmek için iletişimde çok önemli, mikrofonunu açıp takımdakilerle diyalog halinde olmalısın. Akıcılıkta çok önemlidir, Valorant'ta imkanın varsa 144 Hz ve üstü oynayabilmek çok zevk veriyor.

Bu oyunlar hırs istiyor. Eğer hırsınız yoksa bu oyunlara o değeri vermiyorsunuz. Aşırı hırslı oynayanlar oyun bilgisinden, videolar, turnuvalara kadar her şeyi takip ediyor. Bu teşvik eden hırsınız yoksa boşuna iyi olmak için çabalamayın. Çünkü hırslı kişiler size o eğlenebileceğiniz alanı yaratmıyorlar. Oyun zevkinizi hırsları bile mahvedebiliyor.

Eğlence odaklı oynayabilirsiniz. Ben de şahsen bu kafa yapısıyla oynuyorum. LoL ve Valorant'ın eğlence odaklı bir oyuna alan yaratmadığını belirteyim. Overwatch, CS:GO topluluk sunucularında ya da BR oyunlarını oynayabilirsiniz. Daha eğlenceli olduklarını düşünüyorum.

Bence olmuyorsa zorlamanın anlamı da yok. Tek oyunculu oyunlara daha çok ağırlık verebilirsiniz. Çok oyunculu olarak da arkadaşlarınızla birlikte hayatta kalma, platform vb. CO-OP oyunlar oynarsınız.

Bu oyunlar hırs istiyor. Eğer hırsınız yoksa bu oyunlara o değeri vermiyorsunuz. Aşırı hırslı oynayanlar oyun bilgisinden, videolar, turnuvalara kadar her şeyi takip ediyor.

Bu teşvik eden hırsınız yoksa boşuna iyi olmak için çabalamayın. Eğlence odaklı oynamanız gerekiyor. LoL ve Valorant'ın eğlence odaklı bir oyuna alan yaratmadığını belirteyim. Overwatch, CS:GO topluluk sunucularında ya da br oyunlarını oynayabilirsiniz. Daha eğlenceli olduklarını düşünüyorum.

Bence olmuyorsa zorlamanın anlamı da yok. Tek oyunculu oyunlara daha çok ağırlık verebilirsiniz. Çok oyunculu olarak da arkadaşlarınızla birlikte hayatta kalma, platform vb. co-op oyunlar oynarsınız.

Ama abi iyi oynayanlara bakıyorum çok zevk alıyorlar. Valorant, LoL, RL onları da geçiyorum en azından zevk ala ala Minecraft Bedwars oynayabilseydim yeterdi.

Kesinlikle hem CS:GO'dan hem Valorant'tan kat kat daha iyi, hem oynanış olarak hem zevk olarak. Valorant'ta kavga etmekten oyununu oynayamıyorsun. Sağolsun Riot kitlesi :D

Aim gelişsin diğeri kolay herkes kolay kolay aim gelişitiremez ben biraz yetenkele olacağını düşünüyorum.
Yetenekle alakası yok bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı