Online oyunların iğrenç kitlesi

Hocam canınızı sıkan olursa direkt mute atın. İletişim kuramasanız da en azından oyununuzu etkilemez.

Konuşma seslerini ve oyun içi yazışmalar kapalı şekil de oynayabilirsiniz. Harita kontrolü yeterli olacaktır. Kendim şahsen rahat şekil de oynuyorum. 2010'dan beri Online oyun tutkunu biri olarak dengesiz insanlara uğraşmak ve onları tilt edip genelde tek başıma oyunu taşıdığım için pek problem olmuyor. Oyun sonunda özür dileyip arkadaş olmaya çalışanlar cabası kısaca sizle tartışan kişilere gülerek sert cevaplar verirseniz belli bir süre sonra çenesini kendi kendine kapatıyor. Ve sizde istediğiniz gibi oyunu oynayabiliyorsunuz. Ama size tavsiyem en başta söylediğim gibi oyun içi iletişimi engelleyip oynamanız akıl ve ruh sağlığınız için daha iyi olacaktır.

Oynadığınız oyunların kitlesi öyle diye genelleme yapmak yanlış. Destiny 2 ve Fallout 76'de uzun süre oynadım, bu oyunların kitlesi büyük sorunsuz.
Aynen öyle. Rainbow six girdim kesinlikle öyle değil. Fallout'a da başlamayı düşünüyorum.
Hocam canınızı sıkan olursa direkt mute atın. İletişim kuramasanız da en azından oyununuzu etkilemez.

CS'de karşı takım chatten Full küfür ediyor bana. Chat'i de kapatmak istemiyorum.

CS:GO gireceğimde 5 kişi girerim hep, size de öneririm (Discord sunucuları boşa yok). Karşıya eğer Türk biri geldiyse genelde hiç konuşmam. Eğer konuşursam da dalga geçerim onunla, daha çok sinirlenir daha da küfür eder ve sadece gülerim. Oyun içinde insanları fazla ciddiye almayın.

Kimse beni bulamaz, beni tanıyamaz diye düşünüp içtenlikle rahatlıkla sövmesi ve buna bir tek ya sessiz kalıp ya da mute atıp geçmek çözüm oluyor. Hele ki yabancı bir server da iseniz bazen ırkçı olabiliyorlar.

Sabırlı olmalısın gülü seven dikenine katlanmalıdır.

Aynı şekilde o kadar arkadaşım yok maalesef.
Türküm diye dalga geçip kahkaha atıyorlardı tabi umursamadım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…