Online oyunların iğrenç kitlesi

Bu Twitch TikTok ve bazı YouTuber'lar kötü etkiliyor çocukları kim ne derse desin devletin bir düzenleme yapması lazım.

Hocam daha demin kardeşim telefonda oynarken şarj 31 olunca "huaaaa 31 ahahah" diye güldü. Çoğu kişi gibi "31" sayısının komik olduğunu sanıyorlar. Cinsel anlamını bilmiyorlar. Ona kızdım "Sana ne boomer" diyor. Annem ve babam bir çok kez TikTok için ona kızdı ve yasakladı. Fakat uygulama gizleyici ile TikTok'u gizliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onu dövsem de ağlayarak anneme yalan atıyor.

Eskiden Online oyunlar da respect vardı aga şimdi bakıyorum respectin affedersin içinden geçiyorlar. Örneğin PUBG LoL CS karşı takım seni/beni öldürdükten sona cesede hala mermi boşaltmak gibi vs... En iyisi hikaye singler Player oyunlar.

Hocam daha demin kardeşim telefonda oynarken şarj 31 olunca "huaaaa 31 ahahah" diye güldü. Çoğu kişi gibi "31" sayısının komik olduğunu sanıyorlar. Cinsel anlamını bilmiyorlar. Ona kızdım "sana ne boomer" diyor. Annem ve babam birçok kez TikTok için ona kızdı ve yasakladı. Fakat uygulama gizleyici ile TikTok'u gizliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onu dövsem de ağlayarak anneme yalan atıyor.

Güzelce anlatıp temkinli olmak lazım şiddet çözüm değil. :)

Hocam daha demin kardeşim telefonda oynarken şarj 31 olunca "huaaaa 31 ahahah" diye güldü. Çoğu kişi gibi "31" sayısının komik olduğunu sanıyorlar. Cinsel anlamını bilmiyorlar. Ona kızdım "sana ne boomer" diyor. Annem ve babam birçok kez TikTok için ona kızdı ve yasakladı. Fakat uygulama gizleyici ile TikTok'u gizliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onu dövsem de ağlayarak anneme yalan atıyor.

Bir insanın kardeşini dövmesi ne rezalet bir şey koruyup kollamak doğruyu yanlışı öğretmek yerine dövmek he ablam bir kere bile bana tokat vurmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı