MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 8 Ağustos 2021 #21 reredo dedi: Aynı şekilde o kadar arkadaşım yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Discord sunucularında buluyorum. Size de öneririm güzel sohbetler oluyor.
reredo dedi: Aynı şekilde o kadar arkadaşım yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Discord sunucularında buluyorum. Size de öneririm güzel sohbetler oluyor.
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 8 Ağustos 2021 #22 Sadece arkadaşlarımla rekabetçi oyunlara giriyorum. Onun haricinde online oyunlar benden uzak olsun, en iyisi hikayeli oyunlar.
Sadece arkadaşlarımla rekabetçi oyunlara giriyorum. Onun haricinde online oyunlar benden uzak olsun, en iyisi hikayeli oyunlar.
R reredo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2021 #23 XEfe.Bey dedi: Sabırlı olmalısın gülü seven dikenine katlanmalıdır. Genişletmek için tıkla... Açıkçası öyle toxic insanlara hiç katlanamıyorum. Her girdiğimde de alakasız küfür yemek oyundan soğutuyor bırakmama az kaldı.
XEfe.Bey dedi: Sabırlı olmalısın gülü seven dikenine katlanmalıdır. Genişletmek için tıkla... Açıkçası öyle toxic insanlara hiç katlanamıyorum. Her girdiğimde de alakasız küfür yemek oyundan soğutuyor bırakmama az kaldı.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #24 reredo dedi: Açıkçası öyle toxic insanlara hiç katlanamıyorum. Her girdiğimde de alakasız küfür yemek oyundan soğutuyor bırakmama az kaldı. Genişletmek için tıkla... Minecraft falan oyna Build yap hem seni sinir eden olmaz kendi başına rahat rahat kaybetme riski yok.
reredo dedi: Açıkçası öyle toxic insanlara hiç katlanamıyorum. Her girdiğimde de alakasız küfür yemek oyundan soğutuyor bırakmama az kaldı. Genişletmek için tıkla... Minecraft falan oyna Build yap hem seni sinir eden olmaz kendi başına rahat rahat kaybetme riski yok.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.250 Makaleler 3 Çözümler 83 8 Ağustos 2021 #25 reredo dedi: Valorant zaten Full küfürbaz küçük çocuk dolu. Genişletmek için tıkla... Hepsi WtcN'dan örnek almış. O küfür ediyor diye gaza gelip girip sövüyorlar...
reredo dedi: Valorant zaten Full küfürbaz küçük çocuk dolu. Genişletmek için tıkla... Hepsi WtcN'dan örnek almış. O küfür ediyor diye gaza gelip girip sövüyorlar...
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 8 Ağustos 2021 #26 Bu tek online oyun ortamımda geçerli değil, her ortamda geçerli bir şey.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 8 Ağustos 2021 #27 reredo dedi: Açıkçası öyle toxic insanlara hiç katlanamıyorum. Her girdiğimde de alakasız küfür yemek oyundan soğutuyor bırakmama az kaldı. Genişletmek için tıkla... O zaman bütün takıma mute at arkaya da güzel bir müzik aç bak keyfine. Ben tek girerken öyle yapıyorum.
reredo dedi: Açıkçası öyle toxic insanlara hiç katlanamıyorum. Her girdiğimde de alakasız küfür yemek oyundan soğutuyor bırakmama az kaldı. Genişletmek için tıkla... O zaman bütün takıma mute at arkaya da güzel bir müzik aç bak keyfine. Ben tek girerken öyle yapıyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #28 Maxtoric dedi: Hepsi WtcN'dan örnek almış. O küfür ediyor diye gaza gelip girip sövüyorlar... Genişletmek için tıkla... Bu Twitch TikTok ve bazı YouTuber'lar kötü etkiliyor çocukları kim ne derse desin devletin bir düzenleme yapması lazım.
Maxtoric dedi: Hepsi WtcN'dan örnek almış. O küfür ediyor diye gaza gelip girip sövüyorlar... Genişletmek için tıkla... Bu Twitch TikTok ve bazı YouTuber'lar kötü etkiliyor çocukları kim ne derse desin devletin bir düzenleme yapması lazım.
jinkx Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #29 Apex oynayarak bu dertten kurtuluyorum
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2021 #30 Kaliteli oyun oynamamissin.Bak bakayim parali Call of Duty'ye BFye.O oyunlar toxicten gecilmiyor zaten.
Kaliteli oyun oynamamissin.Bak bakayim parali Call of Duty'ye BFye.O oyunlar toxicten gecilmiyor zaten.