Online sınav sitesi açıkken yeni sekme açmak anlaşılır mı?

zaman852

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben Online sınava gireceğim fakat mesela Chrome'dan sınavın sitesi açık olsun yeni sekmede WhatsApp Web açsam site kopya çekildiğini anlar mı çünkü sınav sitesini yapan hocalar yeni sekme WhatsApp açarsanız sistem algılar dedi bu mümkün müdür? Bu olayı çözmek için Chrome da sınav sitesi açık olsun Opera'dan WhatsApp Web açık olursa algılar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Online sınava gireceğim fakat mesela Chrome'dan sınavın sitesi açık olsun yeni sekmede WhatsApp Web açsam site kopya çekildiğini anlar mı çünkü sınav sitesini yapan hocalar yeni sekme WhatsApp açarsanız sistem algılar dedi bu mümkün müdür? Bu olayı çözmek için Chrome da sınav sitesi açık olsun Opera'dan WhatsApp Web açık olursa algılar mı?

Tam ekrandan çıkartmıyor diye biliyorum ama ne sınavı olduguna baglı.

Hocam korkutmak için söylediklerini düşünüyorum bize de aynısını demişlerdi, Chrome'dan sınavı açıp Opera'dan VPN açıp cevaplara bakmıştım hiçbir şey olmadı.

Zor, siteden çıktığın anlaşılır ama hangi siteye girdiğin anlaşılmaz. Garanti olsun istiyorsan telefonundan bakabilirsin.

Tam ekrandan çıkartmıyor diye biliyorum ama ne sınavı olduguna baglı.
Tam ekrandan çıkartıyor ama kamera açtırıyorlar

Hocam korkutmak için söylediklerini düşünüyorum bize de aynısını demişlerdi, Chrome'dan sınavı açıp Opera'dan VPN açıp cevaplara bakmıştım hiçbir şey olmadı.
Site değilde aşağıda powerpoint açsam sayfada bul yapcam ozmn sıkıntı olur mu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı