Araştırma yaptım. Parayla başkası giriyormuş. Ben öyle vizyonsuz şeyler yapmayacağım. Direkt telefondan kopya çekeceğim. İnternet kafeden girmem bir sorun olur mu?
Birisine para verip senin yerine onun yapması vizyonsuzluk ama senin telefondan kopya çekmen alfalık öyle mi?Araştırma yaptım. Parayla başkası giriyormuş. Ben öyle vizyonsuz şeyler yapmayacağım. Direkt telefondan kopya çekeceğim. İnternet kafeden girmem bir sorun olur mu?
Hocam bir şey sorabilir miyim? Nasıl kopya çekiyorsunuz. Soruyu direkt mi yazıyorsunuz?
Evet.Birisine para verip senin yerine onun yapması vizyonsuzluk ama senin telefondan kopya çekmen alfalık öyle mi?
Artık YKS'de de telefonla kopya çekersin ya sıraya koyarsınBilmiyorum ilk defa kopya çekeceğim büyük ihtimalle böyle yaparım.
Evet.
Hocam soru yazıp yapmayın. Zaman hızlı geçiyor. Hem de soru çıkmayabiliyor. Bizzat denenmiştir.
Artık YKS'de de telefonla kopya çekersin ya sıraya koyarsın![]()
Ben çoğunlukla hesap makinesine baktım. Birde Fen'de organların görevlerine bakmıştım. Fakat ondan önce direk soruyu arattığım için yetiştiremedim.Nasıl yapacağım peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.