Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.029 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #91 KatliyaM dedi: Vallahi hocam o iş genelde öğrencide bitiyor çoğu öğrenci param yok diyor her gün 1 paket sigara içiyor? Gerçekten maddi durumu olmayan adam oyun peşinde koşmaz başımı kurtarıyım derdinde olur Genişletmek için tıkla... Bence de size öyle denk gelmiş.
KatliyaM dedi: Vallahi hocam o iş genelde öğrencide bitiyor çoğu öğrenci param yok diyor her gün 1 paket sigara içiyor? Gerçekten maddi durumu olmayan adam oyun peşinde koşmaz başımı kurtarıyım derdinde olur Genişletmek için tıkla... Bence de size öyle denk gelmiş.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.858 Çözümler 19 Yer Çorum 26 Haziran 2021 #92 İlgili ve güvenilir bir satıcı arkadaşımız. Kendisiyle alışverişimizi tamamladık. Hızlı bir şekilde ilgilenip destek sağladı.
İlgili ve güvenilir bir satıcı arkadaşımız. Kendisiyle alışverişimizi tamamladık. Hızlı bir şekilde ilgilenip destek sağladı.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #93 Kardeşim bana ulaş güzel bir anlaşma yapalım seninle. Discord : Maze#4682 @Taha E.1907
bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #94 Hocam RDR2 den bir hesap daha ayarlama şansın olursa 30 TL veririm olmassa da direk 15 TL'den ayarlarız Discord:bifteq#1314 Taha E.1907 dedi: Hocam önce benim Microsoft hesabıma gireceksiniz daha sonra Xbox App uygulaması üzerinden kendi hesabınıza gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi Microsoft hesabımı kullanamayacak mıyım yani sadece Xbox uygulamasıyla alakalı bir şey mi yoksa direk PC'nin hesabı mı değiştireceğim?
Hocam RDR2 den bir hesap daha ayarlama şansın olursa 30 TL veririm olmassa da direk 15 TL'den ayarlarız Discord:bifteq#1314 Taha E.1907 dedi: Hocam önce benim Microsoft hesabıma gireceksiniz daha sonra Xbox App uygulaması üzerinden kendi hesabınıza gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi Microsoft hesabımı kullanamayacak mıyım yani sadece Xbox uygulamasıyla alakalı bir şey mi yoksa direk PC'nin hesabı mı değiştireceğim?
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.029 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #95 bifteq dedi: Hocam RDR2 den bir hesap daha ayarlama şansın olursa 30 TL veririm olmassa da direk 15 TL'den ayarlarız Discord:bifteq#1314 Hocam kendi Microsoft hesabımı kullanamayacak mıyım yani sadece Xbox uygulamasıyla alakalı bir şey mi yoksa direk PC'nin hesabı mı değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabını değiştireceğiz sadece, sıkıntı olursa dediğim gibi TeamViewer ile bağlanıp destek olacağım.
bifteq dedi: Hocam RDR2 den bir hesap daha ayarlama şansın olursa 30 TL veririm olmassa da direk 15 TL'den ayarlarız Discord:bifteq#1314 Hocam kendi Microsoft hesabımı kullanamayacak mıyım yani sadece Xbox uygulamasıyla alakalı bir şey mi yoksa direk PC'nin hesabı mı değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabını değiştireceğiz sadece, sıkıntı olursa dediğim gibi TeamViewer ile bağlanıp destek olacağım.
bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #96 Böyle insanların varlığı insanlığa olan ümidimi arttırıyor gerçekten. Kesinlikle alın hocama can feda bu saatten sonra
Böyle insanların varlığı insanlığa olan ümidimi arttırıyor gerçekten. Kesinlikle alın hocama can feda bu saatten sonra
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 26 Haziran 2021 #97 Alışveriş sırasında sıkıntı çıkmadı, güvenilir.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.029 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #98 bifteq dedi: Eki Görüntüle 1083791Eki Görüntüle 1083792Eki Görüntüle 1083793 Böyle insanların varlığı insanlığa olan ümidimi arttırıyor gerçekten. Kesinlikle alın hocama can feda bu saatten sonra Genişletmek için tıkla... brightosayisamuel dedi: Alışveriş sırasında sıkıntı çıkmadı, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi oyunlar.
bifteq dedi: Eki Görüntüle 1083791Eki Görüntüle 1083792Eki Görüntüle 1083793 Böyle insanların varlığı insanlığa olan ümidimi arttırıyor gerçekten. Kesinlikle alın hocama can feda bu saatten sonra Genişletmek için tıkla... brightosayisamuel dedi: Alışveriş sırasında sıkıntı çıkmadı, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi oyunlar.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 26 Haziran 2021 #99 Taha E.1907 dedi: Hayırlı olsun iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam DC ekliyorum bilgi alabilmek için adım Ahmetovic.
Taha E.1907 dedi: Hayırlı olsun iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam DC ekliyorum bilgi alabilmek için adım Ahmetovic.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.029 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #100 Mr. Ahmedov dedi: Hocam DC ekliyorum bilgi alabilmek için adım Ahmetovic. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Mr. Ahmedov dedi: Hocam DC ekliyorum bilgi alabilmek için adım Ahmetovic. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.