Kapalı (Online) Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 15 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam EA Play oyunları online oynama sırasında bir sorun çıkarıyor mu?
Bu ilan sadece Game Pass Ultimate ilanıdır.
Hocam Steam gift olarak ödeye biliyorsak alacağım.
Hocam neredeyse çoğu 20 TL altı oyun kütüphanemde mevcut. Güzel bir oyun önerirseniz anlaşabiliriz.
Sizden hesabı aldım diyelim, kendi Xbox hesabıma bağlayıp kendi hesabımı sınırsız Game Pass'li bir hale dönüştürebiliyor muyum yani?

Eğer öyleyse sar bana bir tane .
Sarayım abime.

Şaka bir yana evet, o şekilde oluyor.

Son düzenleme:
Hocam ben şimdi Coca-Cola lime kampanyası ile hesap açtım, o 1 aylık üyelik bitince sizden hesap satın alsam o açtıgım hesap üzerinden mi devam edeceğim yoksa yeni hesap mı açmam gerekecek?
Hocam önce benim Microsoft hesabıma gireceksiniz daha sonra Xbox App uygulaması üzerinden kendi hesabınıza gireceksiniz.

Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Hemen sardı bana sağ olsun .

Güvenilir, hızlı ve satış sonrası desteği de yapabileceğini söyledi. 15 TL'ye daha ne isteyeceksiniz ki?

Normalde almayı düşünürdüm ancak zaten içinden kod çıktığı için şu anlık almayacağım. Alırsam yazarım. İyi fiyat, alanlara hayırlı olsun. Hayırlı işler hocam.

Hocam Coca-Cola lime i nereden buldunuz, her yere baktim fakat bulamadim.

Game Pass içinde hali hazırda EA Play bulunmakta dostum haberin olsun.
Evet fakat EA Play, Game Pass içindeki farklı bir platform gibi. Yani Game Pass gibi birden fazla kullanıcı giremiyor, kişi sınırlaması var. Cimri Electronic Arts diyelim
Hocam 15 TL fazla değil mi? 45 TL'ye alıyorsunuz ve sonsuz adet kişiye satabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.
Hocam siz de her ay 45 TL ödeyip 3 TL'den satın o zaman. Söz satış yapmayıp sizden alacağım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…