Kapalı (Online) Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 15 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sizden alıp başkasına satsam bunu engelleyecek bir yönteminiz mevcut mu ?

Hocam merhaba. Bu satışınız ne zamana kadar sürer? Yani, satmayı bıraktığınız dönem vs. olur mu?

Hocam merhaba. Bu satışınız ne zamana kadar sürer? Yani, satmayı bıraktığınız dönem vs. olur mu?
Merhaba hocam, satmayı bıraktığım dönem olmaz, olursa da siz mağdur olmazsınız. Bunun garantisini verebilirim.

Önceki mesajlarımda belirttiğim gibi 50-60 yıl boyunca Microsoft'a ödeme yapamam. Ama önümüzdeki 1-2-3 yıl süresince ödeme yapmayı düşünüyorum.

2 defa Game Pass Ultimate aldım arkadaştan. Gayet ilgili ve pratik çok teşekkür ediyorum tekrardan ilginiz için. Güvenebilirsiniz, sizden kaynaklı problem çıkmadıkça mağdur etmeyeceğini belli ediyor kendisi zaten.

Hocam bu şekilde satış yapmanız etik değil ki? Ayrıca siz tanınan ayrıcalıkları bu şekilde kötüye kullanırsanız ileride ülkemizde pek iyi şeyler göremeyiz.

Hocam bu şekilde satış yapmanız etik değil ki? Ayrıca siz tanınan ayrıcalıkları bu şekilde kötüye kullanırsanız ileride ülkemizde pek iyi şeyler göremeyiz.
Evet, benim gibi aylık geliri olan bir birey için etik değil, kötüye kullanmaktır.

Fakat öğrenci dostlarım için farklı olduğunu düşünüyorum. Her ay 45 TL ödeme şansları olmayabilir veya bir oyuna 500 TL verecek maddi durumları olmayabilir.

Bunun kötüye kullanma olduğunu düşünmüyorum, eğer sizin de aylık geliriniz varsa benim gibi her ay 45 TL ödeyebilirsiniz.

Vallahi hocam o iş genelde öğrencide bitiyor çoğu öğrenci param yok diyor her gün 1 paket sigara içiyor? Gerçekten maddi durumu olmayan adam oyun peşinde koşmaz başımı kurtarıyım derdinde olur

Vallahi hocam o iş genelde öğrencide bitiyor çoğu öğrenci param yok diyor her gün 1 paket sigara içiyor? Gerçekten maddi durumu olmayan adam oyun peşinde koşmaz başımı kurtarıyım derdinde olur
Size öyle denk gelmiş hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…