online.sodapdf.com Dolandırıcıdır

Zaten çok fazla kullanılan bir PDF düzenleme editörü değildir. Kendilerine kullanıcı çekebilmek için ücretsiz olarak tanıtıp abonelik isteyebiliyorlar. Keşke kullanmadan önce dikkat etseydiniz. Daha fazla kişiselleştirebileceğiniz ve size zorla para ödemeye zorlamayacak ücretsiz bir versiyonu bulunan Drawboard PDF kullanabilirsiniz. @Erdinç Eren Alan 0

Son düzenleme:
Zaten çok fazla kullanılan bir PDF düzenleme editörü değildir. Kendilerine kullanıcı çekebilmek için ücretsiz olarak tanıtıp abonelik isteyebiliyorlar. Keşke kullanmadan önce dikkat etseydiniz. Daha fazla kişiselleştirebileceğiniz ve size zorla para ödemeye zorlamayacak ücretsiz bir versiyonu bulunan Drawboard PDF kullanabilirsiniz. @Erdinç Eren Alan 0
Öneriniz için teşekkür ederim fakat konuyu yazar yazmaz başka bir editor buldum adı Sejda Editor. Gayet kullanışlı ve ücretsiz. Hatta yazılımını bile indirdim, yazılımı çok daha kullanışlı ve işlevsel.

@Erdinç Eren Alan 0, rica ederim. Umarım önceki gibi aynı duruma düşmezsin. Önerdiğim uygulamayı da incelemeni öneririm.
Konuyu inceledim fakat ben Windows 10 kullanmıyorum :) Bu arada PDF imi düzenleyip ücretsiz bir şekilde çoktan dışarı aktardı, teşekkürler :)
Edit: Yukarıya sağlam bir düzenleme yaptım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı