Online üniversite için tablet önerisi

Hafız bey

Zeptopat
Daha fazla  
Ders çalışmak, not almak, PDF okumak için tablet araştırıyorum ama daha çok kafam karışıyor. Şu an aklımda olan modeller Samsung Tab S9 Plus, Samsung Tab S9 Ultra ve Samsung Tab S10 Plus modelleri. Ama bir yandan da o kadar para vermeye değer mi diyorum yaklaşık 30-35 bin TL bantlarındalar. iPad alma dediler yakınımdakiler işlevsiz olur çok fazla bir şey indiremezsin ve kalemi ile kılıfı klavyesi vs. de çok pahalı dediler. Huawei MatePad Paper Edition modeline baktım onun için de Android olmadığı için 3. bir yazılım ile Google YouTube vs. indireceğim için sürekli atma çökme hataları veriyor diye okudum forum ve YouTube'da.

Yüksek performanslı çok şık ve çoğu konuda harika tabletler bunlar. Özellikle telefonunuz Samsung ise Tab S9 serisinden düşünmeden alın. (Tab S10 serisini bilmiyorum henüz.) Ultra modellerine bulaşmadan düz veya Plus modelden birini seçmenizi öneririm. Bilgisayardan çizim yapmayacaksanız veya oyun oynamayacaksanız bir klavye ile hem bilgisayarınız hem tabletiniz olur.

Ancak telefonunuz iPhone ise iPad önerebilirim. Yine de size de söylenildiği gibi pek özgür değil IOS kullanmak. Bir e-reader'a müthiş miktarlar ödemek durumunda kalınca anlıyorsunuz iPad'in sadece satın alırken pahalı olmadığını.

Fiyatlardan rahatsızsanız Samsung'un tabletlerinin FE modellerine bakın. Elbette premium gibi olmuyor ama ihtiyacı ucuza karşılar.

Yüksek performanslı çok şık ve çoğu konuda harika tabletler bunlar. Özellikle telefonunuz Samsung ise Tab S9 serisinden düşünmeden alın. (Tab S10 serisini bilmiyorum henüz.) Ultra modellerine bulaşmadan düz veya Plus modelden birini seçmenizi öneririm. Bilgisayardan çizim yapmayacaksanız veya oyun oynamayacaksanız bir klavye ile hem bilgisayarınız hem tabletiniz olur.

Ancak telefonunuz iPhone ise iPad önerebilirim. Yine de size de söylenildiği gibi pek özgür değil iOS kullanmak. Bir e-reader'a müthiş miktarlar ödemek durumunda kalınca anlıyorsunuz IPad'in sadece satın alırken pahalı olmadığını.

Fiyatlardan rahatsızsanız Samsung'un tabletlerinin FE modellerine bakın. Elbette premium gibi olmuyor ama ihtiyacı ucuza karşılar.

Hocam cevabın için teşekkürler. Telefonum iPhone. iPad Air 5 öne çıkıyor benim için iPad modellerinde.

O parayi verecekseniz şu an iPad Air 11 inc pencil.
Pro ile 24K PDF indirmek falan sorun olmuyor 13 inc pencil Pro ile beraber 33K, S10 Ultra 45k civari cikacak diye konusuluyor ve S9'dan islemci disinda farki yok 8 gen 2 tum islerinizi yapabileceginiz bir islemciyken gidip sadece islemci farki olan bir tablete 40k vermek saçma iPad Pro M4 zaten 48k her hali ile S10'dan iyidir. Alirken boyutu buyuk almamanizi oneririm tasirken cok sıkıntı yaratiyor.

iPhone telefon kullaniyorsaniz iPad bakabilirsiniz Telegram uzerinden ya da internetten PDF vs indirme konusunda daha sorun yasamadim ekosistem avantajindan yararlanirsiniz AirDrop'ya da iCloud Drive ile dosya alisverisi aşırı rahat oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı