Çözüldü Online üyelikler ödenmezse borç olarak birikir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Osman1780

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir şeyi takıntı haline getirdim size de sormak istiyorum. Online üyelik aldığımız sitelerde (OnlyFans) hesabımı kapattığıma eminim ama yakın zamanda banka kartlarımı vs. yenilemiştim. Eğer ödeme almaya çalışıp alamaz ise borç kaydedilir mi? 10 sene sonra yüklü bir miktarda icra falan olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar yeni bir şeyi takıntı haline getirdim size de sormak istiyorum. Online üyelik aldığımız sitelerde (OnlyFans) hesabımı kapattığıma eminim ama yakın zamanda banka kartlarımı vs. yenilemiştim. Eğer ödeme almaya çalışıp alamaz ise borç kaydedilir mi? 10 sene sonra yüklü bir miktarda icra falan olur mu?

Ödeme alınamadığı için muhtemelen üyelik iptal olur. OnlyFans'da özel bir ödeme sistemi var mı bilmiyorum ama genel olarak böyle.

Genelde ödenmeme durumunda üyelik iptal olur.

1705477902707.png

Olmaz bir şey birkaç kez dener parayı çekmeyi sonra olmazsa çekmez bir süre daha ödemezsen de üyelik iptal olur ama ciddi bir şey olmaz.

Normalde böyle şeyler saçma ama kucuk yaşta para kazanmaya başlandığında insan saçma şeylere harcayabiliyor. Ben de şu anki aklımla almazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı