Onlinefix.dll virüslü mü?

Pirated Games mega Thread'e göre Online-fix sitesi güvenilir gozukuyor. Yani o DLL, Online-fix'in kendi sitesinden ise, pirated Games mega Thread'e göre guvenilir denilebilir.

Gamedie tarzı bir yerden indirmiştim. Bu da Online-fix sitesinden geliyor olabilir ama mega thread güvenilir dediğinde güvenmeli miyiz pek bilgim yok mega Threads hakkında hocam.

Hocam o kadarını bilemiyorum ama attığınız VirusTotal linkine göre %100 virüs.

Anladım hocam sağ olun.

Yanlış bilgi vermek istemem ama VirusTotal bazen virüs olmayan uygulamaları bile virüs olarak gösteriyor yine de virüs olabilir riske atmayın.

Haklısınız teşekkür ederim yardım için. Arkadaşlarla oynarım diye bir hevesle indirmiştim az da olsa oynadık beraber ama yine de riske atmamak lazım sağ olun.

Gamedie tarzı bir yerden indirmiştim. Bu da Online-fix sitesinden geliyor olabilir ama mega thread güvenilir dediğinde güvenmeli miyiz pek bilgim yok mega Threads hakkında hocam.

r/piracy ve r/piratedgames Megathread'lerinde olan kaynaklar güvenilirdir. Online-fix'i kendim de epey oyunda kullandım, güvenilir bir yer.

Tabii, kendi sitesinden indirmen lazım. Onu da burada belirtemem ne yazık ki. Yani sanırsam, kurallar eskiden böyleydi en azından.

Emin değilim ama bazı sunuculara korsanla girebiliyorsunuz bir araştırın bence.

Project Zomboid'den mi bahsediyorsunuz hocam.

R/piracy ve r/piratedgames Megathread'lerinde olan kaynaklar güvenilirdir. Online-fix'i kendim de epey oyunda kullandım, güvenilir bir yer.

Tabii, kendi sitesinden indirmen lazım. Onu da burada belirtemem ne yazık ki. Yani sanırsam, kurallar eskiden böyleydi en azından.

O zaman ben bu fix dll dosyalarını silsem oradan tekrar indirip atsam olur mu hocam?

Kendi sitesinden indirin bence.

Şimdi indirdim VirusTotal'de termetiz çıktı hocam keşke oradan indirseydim bu da bana ders olsun bilmediğim yerden indirmemek konusunda 😅

Düzeltme: RAR dosyasının içinden DLL dosyalarını çıkardım teker teker VirusTotal'e atınca fark ettim virüslü denilenle aynı raporu verdi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, VirusTotal'den pek anlamıyorum false positive diye bir şeyler varmış acaba bu da mı false positive yoksa virüs mü? Bilen biri söyleyebilir mi?

kral virüs deil nerdeyse 1 senedir kullanıyorum onlinefix hiçbirşey olmadı suana kadar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı