Pirated Games mega Thread'e göre Online-fix sitesi güvenilir gozukuyor. Yani o DLL, Online-fix'in kendi sitesinden ise, pirated Games mega Thread'e göre guvenilir denilebilir.
![]()
Pirated Games Mega Thread
Important: Make sure to use Firefox browser and always have uBlock Origin and ViolentMonkey + bypass-all-shortlinks-debloated script enabled when visiting any of the sites mentioned here. These extensions are to prevent unnecessary popups and ads appearing on the websites to ensure a safe and fas...rentry.org
Hocam o kadarını bilemiyorum ama attığınız VirusTotal linkine göre %100 virüs.
Yanlış bilgi vermek istemem ama VirusTotal bazen virüs olmayan uygulamaları bile virüs olarak gösteriyor yine de virüs olabilir riske atmayın.
Gamedie tarzı bir yerden indirmiştim. Bu da Online-fix sitesinden geliyor olabilir ama mega thread güvenilir dediğinde güvenmeli miyiz pek bilgim yok mega Threads hakkında hocam.
Emin değilim ama bazı sunuculara korsanla girebiliyorsunuz bir araştırın bence.
R/piracy ve r/piratedgames Megathread'lerinde olan kaynaklar güvenilirdir. Online-fix'i kendim de epey oyunda kullandım, güvenilir bir yer.
Tabii, kendi sitesinden indirmen lazım. Onu da burada belirtemem ne yazık ki. Yani sanırsam, kurallar eskiden böyleydi en azından.
Project Zomboid'den mi bahsediyorsunuz hocam.
Project Zomboid'den mi bahsediyorsunuz hocam.
O zaman ben bu fix DLL dosyalarını silsem oradan tekrar indirip atsam olur mu hocam?
Evet.
Siz kendinizmi indirniz Online fixi yoksa ZIP'in icindemi geldi.
Kendi sitesinden indirin bence.
kral virüs deil nerdeyse 1 senedir kullanıyorum onlinefix hiçbirşey olmadı suana kadarArkadaşlar merhaba, VirusTotal'den pek anlamıyorum false positive diye bir şeyler varmış acaba bu da mı false positive yoksa virüs mü? Bilen biri söyleyebilir mi?
Kral virüs değil neredeyse 1 senedir kullanıyorum onlinefix hiçbir şey olmadı şu ana kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.