T talhaaep Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Evet başlıktan da anlayacağınız üzere Steam mağazasında Only Up! İsimli oyunu bulamıyorum. Satın alıp oynamak istiyordum. Fakat oyunu göremedim. Kaldırıldı mı? Bir bilginiz var mı?
Evet başlıktan da anlayacağınız üzere Steam mağazasında Only Up! İsimli oyunu bulamıyorum. Satın alıp oynamak istiyordum. Fakat oyunu göremedim. Kaldırıldı mı? Bir bilginiz var mı?
donpyro Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #11 evet Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
evet Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 1 Temmuz 2023 #12 Satın alabiliyorum şuan. Artı 0 Eksi
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 30 Temmuz 2023 #13 Singua dedi: Only up! (umarım yasaklanır Türkiye'de) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler steam. Artı 0 Eksi