Onlyfans kullananların vergi vermemesi

Arkadaşlar vergiye tabii olmayan birçok şey var fakat ilgimi çekti. Geçen gün bir OnlyFans kullanıcısının gelirini gördüm Twitter'da. 1 haftada deli gibi para toplamış. Benim vatandaşım vergi verirken ben vergi verirken bunların vergi vermemesi adil mi?

Engelli maaşı gibi düşünebilirsiniz.

Arkadaşlar vergiye tabii olmayan birçok şey var fakat ilgimi çekti. Geçen gün bir onlyfans kullanıcısının gelirini gördüm Twitter'da. 1 haftada deli gibi para toplamış. Benim vatandaşım vergi verirken ben vergi verirken bunların vergi vermemesi adil mi?

Değil. Şimdi burada vergiyi savunanları malum partili ilan ederler ama bir öğretmen, bir polis, bir işçi vergi veriyorsa onlar da vermek zorunda.

Ayda 20-30 bin $ kazananlar var. Açıkçası piyasada bu kadar cinselliğe aç abaza varken güzel ve mantıklı ticaret yapıyorlar. Vergi verme konusunda da haklısınız ama takdir edersiniz ki YouTube gibi herkesin girişebileceği bir platform değil :D

Arkadaşlar vergiye tabii olmayan birçok şey var fakat ilgimi çekti. Geçen gün bir onlyfans kullanıcısının gelirini gördüm Twitter'da. 1 haftada deli gibi para toplamış. Benim vatandaşım vergi verirken ben vergi verirken bunların vergi vermemesi adil mi?
Site p*rno üzerine kurulu yani bizim ülkede bu tür içerikler yasak mı ya da yasal mı bilmiyorum ama neden vergi alsın ki devlet?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı