Onlyfans'a erişim engeli getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlyfans ve türevleri, çalışmadan orasını burasını göstererek düşük IQ'lu insanların cinsel dürtülerini istismar eden "fahişelerin"(küfür değildir) platformlar. Ahlakî olarak neresinden baksan elde kalıyor. Ama dünya böyledir, bazı düşük IQ'lu insanlar söğüşlenmeye, bazı fahişeler de söğüşlemeye gelir.

Laissez faire laissez passer. Kimseye ahlâk dikte edecek değiliz.

Fuhuş yasak değil.

Yo ben gayet ahlaksız biriyim ancak vasıfsız insanların vücut sergileyerek para kazanması olayına karşıyım. Gitsinler genelevde çalışsınlar, ter döksünler baştacı o zaman problem yok ahaha.

İsteyen 31 çeker isteyen çekilmesine vesile olur kardeşim kimse burnunu sokamaz, rahatsız olan siteye girmesin ki zaten ücretsizde değil diye biliyorum ya da en fazla erişim engeli koysun bu kadar basit.

Alan memnun satan memnun ama siyasal islamcılar memnun değil bak sen şu işe.
Onlyfansa vergi bağlayamadılar galiba

Alan memnun satan memnun mantığından ilerleyeceksek eğer, uyuşturucu ticaretinin de yasal olması gerek o zaman.
Fuhuş ve uyuşturucu arasındaki fark uyuşturucu yasak fuhuş yasal.

Kardeşim madem vasıfsız ve ilgi istiyorsa bizim yapmamız gereken ilgiyi göstermemek ve onu kendi içine kapatmaktır, siteyi kapatırsan kendini sorgulamaz ki "beni alacak erkek vardı zaten" falan yapar yine vasıfsız olur.

Maddi imkanı olmayan insanları daha rezil yerlere düşürecek bir karar. "İyi olmuş" diyenlerin samimi argumanlarini bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…