Onlyfans'a erişim engeli getirildi

Onlyfans ve türevleri, çalışmadan orasını burasını göstererek düşük IQ'lu insanların cinsel dürtülerini istismar eden "fahişelerin"(küfür değildir) platformlar. Ahlakî olarak neresinden baksan elde kalıyor. Ama dünya böyledir, bazı düşük IQ'lu insanlar söğüşlenmeye, bazı fahişeler de söğüşlemeye gelir.

Laissez faire laissez passer. Kimseye ahlâk dikte edecek değiliz.
 
Vay be, en ahlaklı insan sen oldun şimdi. Sence bu bir şeylerin başlangıcı değil midir dostum? Bir düşün istersen İran'a, Afganistan'a bir bakmanı isterim durumu iyice kavraman açısından :DBir kere girip siteye bakmamışımdır ancak ne olduğunu biliyorum. Yok aile ahlak yapısını bozuyormuş da falanmış.
Yo ben gayet ahlaksız biriyim ancak vasıfsız insanların vücut sergileyerek para kazanması olayına karşıyım. Gitsinler genelevde çalışsınlar, ter döksünler baştacı o zaman problem yok ahaha.
 
Alan memnun satan memnun ama siyasal islamcılar memnun değil bak sen şu işe.
Onlyfansa vergi bağlayamadılar galiba 🙃

Alan memnun satan memnun mantığından ilerleyeceksek eğer, uyuşturucu ticaretinin de yasal olması gerek o zaman.
Fuhuş ve uyuşturucu arasındaki fark uyuşturucu yasak fuhuş yasal.
 
Yorumdaki arkadaşlar çok garipsiniz, Onlyfans gibi bir sitenin savunulacak bir yanı yok. Belki denk gelmiyorsunuz ama artık her parasız kalan kadın, her vasıfsız kendini bir naneden sayamayan kadın oraya yönelmeye başlayarak ilgi manyağı olmak için kendini satmaya başladı. Nasıl fuhuş yasaksa bunun da yasak olması gerekiyordu. Haksız para kazancı yapılan bir siteden ya vergi alınacaktı ya da kapatılacaktı sözde kapatıldı ama VPN ile erişmek isteyen erişebilir.
Kardeşim madem vasıfsız ve ilgi istiyorsa bizim yapmamız gereken ilgiyi göstermemek ve onu kendi içine kapatmaktır, siteyi kapatırsan kendini sorgulamaz ki "beni alacak erkek vardı zaten" falan yapar yine vasıfsız olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı