Onu nasıl unutabilirim?

Tatile çıkın unutursunuz. Kafanız dağılır. Rahatlarsınız gevşersiniz. Yaz yaklaşıyor hem.

Zamana bırakma. Zaman da bize bırakıyor kalıyoruz ortada. Bilgisayarın varsa oyunlara, kitap seversen kitaplara, araba seversen arabalara, kısacası insan olmayan herhangi bir şeye karşı çaba göster. Hiç olmadı karşılığını alırsın bir şekilde.
Not: Bugün ben de ayrıldım.

Mesaj atıyorsa engelle onu. Daha sonra bir tane binanın çatısına çık meditasyon yap. Kendini adeta bir piskolok düşün. Her insan kendinin piskoloğudur sonuçta değil mi?

Neden düzgün ve karakterli insanlar varken bunun gibi iğrenç insanlara denk geliyorum anlamıyorum... Her neyse, sanırım ayrılmakla en iyisini yaptım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Aradan biraz zaman geçsin, sen de o süre zarfında ilgini çeken şeylere yönel. Bir süre sonra aklına bile gelmediğini fark edeceksin.

Bende geçen günlerde ayrıldım az çok unuttum bile zaten hafızam çok güçlü değildir dün ne yediğimi bile hatırlamam. En önemli şey arkadaşlarınla vakit geçirmek oluyor. Ben arkadaşlarla DBD,SoT,R6 giriyorum. Onun yokluğunun farkında bile değilim artık umrumda değil.

Bu arada benim ilişkim 2 yıl sürdü .

Yere yat çekebildiğin kadar şınav çek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…