glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.409 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Haziran 2025 #1 Merhaba, son TYT denemelerinde 1. oldum ve sınıf hocamız da beni seviyordu, hep takdir aldım, bunlar önemli mi yoksa hoca kafasına göre mi veriyor? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Merhaba, son TYT denemelerinde 1. oldum ve sınıf hocamız da beni seviyordu, hep takdir aldım, bunlar önemli mi yoksa hoca kafasına göre mi veriyor?
Çözüm Teru 2 Haziran 2025 Hoca kimi seçerse o. Çok önemli bir şey değil liseden sonra kimse dönüp ne almışsınız diye bakmıyor.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Hocalara en çok yalakalık yapan kimse o alır. Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 470 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Haziran 2025 #3 Hoca kimi seçerse o. Çok önemli bir şey değil liseden sonra kimse dönüp ne almışsınız diye bakmıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.378 Çözümler 18 Yer Batman 2 Haziran 2025 #4 Hocaların kuyruğu olanlara veriliyor, 1. dönem diğer sınıftan en başarısız olan öğrenciye onur belgesi verilmişti. Teru dedi: Hoca kimi seçerse o. Çok önemli bir şey değil liseden sonra kimse dönüp ne almışsınız diye bakmıyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden bir önemi vardı arada e-Okul'a girip bakan oluyordu şimdi e-Devlet ile giriş geldiği için onun da bir önemi kalmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Hocaların kuyruğu olanlara veriliyor, 1. dönem diğer sınıftan en başarısız olan öğrenciye onur belgesi verilmişti. Teru dedi: Hoca kimi seçerse o. Çok önemli bir şey değil liseden sonra kimse dönüp ne almışsınız diye bakmıyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden bir önemi vardı arada e-Okul'a girip bakan oluyordu şimdi e-Devlet ile giriş geldiği için onun da bir önemi kalmadı.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.408 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 2 Haziran 2025 #5 Bizim hoca takdir alan, sessiz sakin kişilere veriyordu. Hocanın keyfine kalmış. Artı 0 Eksi
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.409 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Haziran 2025 #6 Çok teşekkürler yanıtlarınız için. İyi günler. Artı 0 Eksi