Onvo OV-007X 500W elektrikli scooter alınır mı?

Ömer Demirci34

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
Ekran Kartı
Anakart
Onvo OV-007X 500W elektrikli scooter'ı 9 yaşındaki kardeşim için babam almayı planlıyor. Bu scooter yerine hem büyüyünce okula gitmeye hem de şimdi eğlenmek için 30.000TL bütçe ile başka şeyler önerir misiniz (kardeşim 2 tekerli bisiklet bile sürmeyi bilmiyor) sizce bu scooter uygun mu? Hem direksiyonu da küçülüyor, ona göre biraz büyük ama öğrenir diye umuyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.

Onvo OV-007X 500W elektrikli scooter'ı 9 yaşındaki kardeşim için babam almayı planlıyor. Bu scooter yerine hem büyüyünce okula gitmeye hem de şimdi eğlenmek için 30.000TL bütçe ile başka şeyler önerir misiniz (kardeşim 2 tekerli bisiklet bile sürmeyi bilmiyor) sizce bu scooter uygun mu? Hem direksiyonu da küçülüyor, ona göre biraz büyük ama öğrenir diye umuyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.
kardeşiniz için olmasaydı onvo ov-12 xplus önerirdim bizde onvo ov 11 vardı birine sattık onun çocuğu kullanıyordu ilkokula 1 e gidiyor. zaten 30 fln yapıyordu diye hatırlıyorum.

Bisiklet bile sürmeyi bilmeyen çocuğa elektrikli scooter vererek Allah korusun sakatlamaya mı planlıyorsunuz? Oldu olacak motosiklet verin onu sürsün.

Daha 2 tekerlekli bisiklette bile dengede duramayan 9 yaşındaki çocuğa elektrikli scooter verilmez.

Bisiklet bile sürmeyi bilmeyen çocuğa elektrikli scooter vererek Allah korusun sakatlamaya mı planlıyorsunuz? Oldu olacak motosiklet verin onu sürsün.

Daha 2 tekerlekli bisiklette bile dengede duramayan 9 yaşındaki çocuğa elektrikli scooter verilmez.
gözetimimizde sürmeyi öğrendikten sonra eğitip 12 yaşından sonra trafiğe okuluna gitmeye izin vereceğiz tabikide gözetmensiz bırakıp git çarşıya demeyeceğiz ordan bi tır gelir 2 ye ayırır biliyoruz bu durumu

Gözetimimizde sürmeyi öğrendikten sonra eğitip 12 yaşından sonra trafiğe okuluna gitmeye izin vereceğiz tabii ki de gözetmensiz bırakıp git çarşıya demeyeceğiz oradan bir tır gelir 2'ye ayırır biliyoruz bu durumu.

Bisikletten başlasın.

Bisikletten başlasın.
Sürmüyor elektirikli scooterin hızını 10 a olmazsa 5 e ayarlayıp hevesle öğrensin diye planlıyoruz bisikleti var ama malum çocuklar için olan bisiklet 4 tekerli hemde ağır vitesinden dolayı hantal sürmüyor gözetimimizde 10kmh lik scooter büyüyüncede kullanacağı işine yarayan bi scooter iyi olmazmı, büyüyünce hızlandırırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı