Onvo OV-012 X Plus alınır mı?

Hocam kilometreden dolayı bataryası ölü şu an ama bu zamana kadar iyi işimi gördü güç hız olarak gayet basarılı bir frenler sıkıntılıydı bu her scooterde aynı galiba 2-3 haftada bir frenler gevşiyor sıkmak lazım vs. biraz moral bozuyordu neredeyse 5-6 aya yakındır balkonda duruyor işim gereğiyle pek vakit ayıramadım ilana koydum satacağım.
Kaç km oldu? Frenlerde gevşeme dışında bir sıkıntısı var mıydı? Motor fren kullanıyor muydunuz?

Lütfen üstüne 2 3 bin lira daha koyun onvo ov 013 x plus alın kardeşim, iki kat daha uzun batarya ömrü sunuyor bundan daha önemli bir konu var mı? Belki 012 nin kronik sorunlarını ONVO, 013 te telafi etmiş ve düzeltmiştir buda 013 x plus almak için bir işaret
012 X Plus bir hastalıktır

Senin 12 x plus cihaz ne oldu reis memnun musun?
hocam sakin olun ben bu konuyu açtığımda ortalıkta 13 x plus diye bir şey yoktu

Kaç km oldu? Frenlerde gevşeme dışında bir sıkıntısı var mıydı? Motor fren kullanıyor muydunuz?
Engebeli arazide arka amortisörü biraz fazla gıcırdıyordu ve evet kullandım, 3 bin kilometreye yaklaştı sürmesi ne olursa olsun acayip zevkli bir alet bence, hatta şunu da belirteyim biri yedek olmak üzere 2 adet uzaktan kumandası var ikisi de hala çalışıyor.

Engebeli arazide arka amortisörü biraz fazla gıcırdıyordu ve evet kullandım, 3 bin kilometreye yaklaştı sürmesi ne olursa olsun acayip zevkli bir alet bence, hatta şunu da belirteyim biri yedek olmak üzere 2 adet uzaktan kumandası var ikisi de hala çalışıyor.
Evet dediğiniz gibi. Çok da iş kolaylaştırıcı. Ben de kullanıyorum da frenlerde bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım Allaha şükür. Amortisör için bazı uygulamalar yapıyor ama belli bir kiloyu geçince ve kullanıma göre yine de ses çıkarabilir belki. Bence bir sıkıntı değil ama.

Lütfen üstüne 2 3 bin lira daha koyun Onvo ov 013 X Plus alın kardeşim, iki kat daha uzun batarya ömrü sunuyor bundan daha önemli bir konu var mı? Belki 012'nin kronik sorunlarını Onvo, 013T'e telafi etmiş ve düzeltmiştir bu da 013 X Plus almak için bir işaret.
012 X Plus bir hastalıktır

Senin 12 X Plus cihaz ne oldu reis memnun musun?

Iyı de 12yıde yenı çıkardılar onları da duzeltmısler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı