Onvo 12X Plus için soruyorsanız ben de tecrübelerimi söyleyebilirim.
Maaşaallah diyerek başlayayım.

yaklaşık 1500 km oldu. 110 kilo civarı kiloyla bayağı dik yokuşları dahi denedim. Gözle görülür herhangi bir sorun çıkmadı. Sadece fren sensörü ve gaz kolunda temassızlık sorunu yaşadım, bunlar biraz fabrikadaki kontrol eksikliğiyle alakalı olabilir, bilmiyorum. Servis çoğu şeyden para alıyor. Sensör değişimi için almıştı sanırım. 2 3 kere teker patladı, kaldırımlarda sürünce cam vs. çok olabiliyor, biraz sürülen zeminle alakalı patlamalar. Şu anda arka amartisörde gıcırtı var. Takılma olduğunu söylemişti servis gıcırdama da vardı, teslim edip aldıktan sonra gıcırtı yoktu. Bir süre sonra tekrar başladı. Kendim WD40 alıp yapmayı düşündüm fakat cihaz sessiz olduğu için, insanların olduğu bölgelerde sürüş yaparken ses çıkması iyi olabildiği için şu anda almadım WD40. bu arada bayağı kaldırımlardan falan iniyorum yani, iyi çalışıyor, yoldaki tümsekler kasisler falan geçiyorum onlardan. Tabii 50 ile değil, 20 25 civarında falan, kasise göre değişiyor. Kaldırımdan da hassas şekilde iniyorum ağırlık noktamı değiştirerek falan. Çok zayıf da olmadığım için sorun etmiyorum gıcırdamayı vs. onun dışında yağmurda da az çok sürdüm. Çekişi bence gayet güzel. Şarjı fena değil. Konforu dışarıdaki kiralık skutırlar kullandığım zaman daha iyi anladım. Gayet rahat bence. Yaklaşık 52-53 kmye çıkıyor en fazla. Şarj için ek batarya alabilirsiniz ama biraz pahalı. Bunlar dışında sorunuz varsa sorabilirsiniz. Bu arada çift çeker ve Turbo aynıanda kullanırsanız bayağı güçlü ve hızlı oluyor, ama şarjı da ona göre hızlı bitiyor.
Bir de ani duruşları vs. çalışıyordum freni tanıyayım diye, o esnalarda böyle gidonun basılan yerle birleştiği noktalardan bazı gıcırdamalar çıkıyor, hafif çatırdamaya da benziyor. Gidonun boşluğundan kaynaklanabiliceğini düşünüyorum, artı olarak fazla kilomdan. Bu şekilde.