Onvo OV-012 X Plus vs Hifree G1

Estağfurullah, rica ederim ne demek. Bu siteden aldım. YouTube'da bayağı videoları var, ilgilenme şekilleri vs. dikkatimi çekti, satış sonrasında sorun yaşamayacağımı düşündüğüm için burayı tercih ettim. Şarj olarak çok detaylı ölçmedim fakat çift çeker ve Turbo açmadan bayağı gider. Yaklaşık 40-50 km. Hava koşulları, yolun düzlüğü, sürücü ağırlığı, tekerin basıncı vs. önemli etkenler. Sadece çift çekerde iken günlük 5-10 km civarı kullanarak 2 3 gün şarj etmeden kullandığım oldu. Tamamen bitmeden takmıştım şarja. Sadece Turbo kullanırsanız da hızı 50ye doğru çıkıyor ama biraz yavaş bir şekilde. Üstte de dediğim gibi Turbo + çift çeker yaklaşık 10 15 km götürüyor ama 50 km hıza çok hızlı falan çıkıyor yani. Şarj suresi 6-7 saat. 0'dan tamamen dolması. Adaptörü değiştirirseniz süre kısalır ama çok hızlı şarj etmek iyi değil. Ne kadar gittiğiyle alakalı Bu videoya bakabilirsiniz. Videoda hava da çok sıcak, ona rağmen sonuçlar ortada. Daha detaylı bir inceleme görmüş olursunuz.

Şarj dolduğunda direk çekiyor musunuz yoksa bekliyor musunuz?

Şarj dolduğunda direk çekiyor musunuz yoksa bekliyor musunuz?
İlk dolduruşta tam potansiyeline ulaşması için bekletmeyi söyleyenler vardı galiba, ben ilkinde beklettim diye hatırlıyorum, şimdi dolduğunu gördüğümde biraz daha bekleyip çıkartıyorum. Doğruluğu hakkında bir bilgim yok ama. Gaz kolundan voltaj değerine de bakabilirsiniz en fazla ne kadar dolacak belli zaten voltaj değeri olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı