Onvo OV-112 yazılım atma

SELİM ALİ

Centipat
Daha fazla  
Onvo ov 112 scootere sahibim. Göstergesinden 50 kmye çıkartmayı başardım. Ama yazılımla 70e çıkartmak istiyorum. Nasıl yazılım atabilirim? Bilgisi olan var mı?

Şu Onvo tarzı sistemi olan scooterlarda kullanıcıların en çok yanıldığı şey scooterın yaptığı hızdır.
Bir P ayarında hızın katsayısını değiştirebiliyoruz. OV-112'nin çıkacağı maksimum hız 48-50 civarıdır. Varsayılan 25Km/s'i kaldırmak için bir kombinasyon vardı onu kullanırsanız 50'ye çıkar.

Daha fazlası için fiziksel modifikasyona ihtiyacı vardır. Yani ayar yaparak veya yazılımla 200 de yapabilirsiniz. Ama sadece gösterge ekranında. Pil ve motor değişimi hızınızı arttıracaktır. Scooter of Life diye bir yer var. Müşteriler bayağı memnun gözüküyor. Youtube kanalı da var. Onlara sorabilirsiniz.

Şu Onvo tarzı sistemi olan scooterlarda kullanıcıların en çok yanıldığı şey scooterın yaptığı hızdır.
Bir p ayarında hızın katsayısını değiştirebiliyoruz. OV-112'nin çıkacağı maksimum hız 48-50 civarıdır. Varsayılan 25Km/s'i kaldırmak için bir kombinasyon vardı onu kullanırsanız 50'ye çıkar.

Daha fazlası için fiziksel modifikasyona ihtiyacı vardır. Yani ayar yaparak veya yazılımla 200 de yapabilirsiniz. Ama sadece gösterge ekranında. Pil ve motor değişimi hızınızı arttıracaktır. Scooter of Life diye bir yer var. Müşteriler bayağı memnun gözüküyor. YouTube kanalı da var. Onlara sorabilirsiniz.

P8 ayarını yani tasarrufu kapatınca 38 görebiliyorum 95 kiloyum ama V12 ile 70e çıkanlar var harici bir yazılım atarak onu nasıl yapabilirm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı