Onvo Ov-007 alınır mı?

7 bin TL'ye alınır mı? Peki staj yapacağım git gel şehir içi için slacağım.

Ön amortisör işe yarıyor mu yollar malum düzgün yol yok kaldırımda falan çok titriyor mu YouTube'da düzgün video yok.

Arka lastik plastik olduğu için zangir zangir hissedersin çukuru taşı vs ama ön amortisör ve şişme lastik olduğu için hiçbir şey hissetmiyorsun. Full şarj ile 15-20 km gidiyorum (60 kiloyum) Onvo ov 011 tavsiye ederim ben size

Arka lastik plastik olduğu için zangir zangir hissedersin çukuru taşı vs ama ön amortisör ve şişme lastik olduğu için hiçbir şey hissetmiyorsun. Full şarj ile 15-20 km gidiyorum (60 kiloyum) Onvo ov 011 tavsiye ederim ben size.

Onvo ov 011 bütçeniz varsa kesinlikle bende tavsiye ederim hocam 45 km hıza ulaşmak böyle bir aletin üstünde efsane his verir :)

Çoğunlukla ortadaki kaldırım alttaki yol ve beton yol üstteki resimden de diğerlerine göre daha az var

Dosya Ekleri

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 60
  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 53
  • images.jpeg
    images.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 51
Ov 11 ile arasında 3-4 bin TL fark var.

Bence ov 11 alınmaz 12 varken arada 1-2 bin TL fark var ilk 06 alacaktım ucuz diye sonra 07 alayım dedim bakacağım babam motor almaz alacağım bu scooterdan.

Bir de arka lastik dolgu ya yumuşak mı sert mi sertse havalı lastik alayım mı?

Xoami mi 2 Pro olsa ön arka amortisör satılıyor alıp takılır da XIAOMI Mi Pro 2 Elektrikli Scooter Siyah

Bu da 16 bin TL hak etmez bunun yerine
Xomiden daha kaliteli ve 8700 TL.

Son düzenleme:
Ov 11 ile arasında 3-4 bin TL fark var.

Bence ov 11 alınmaz 12 varken arada 1-2 bin TL fark var ilk 06 alacaktım ucuz diye sonra 07 alayım dedim bakacağım babam motor almaz alacağım bu scooterdan.

Bir de arka lastik dolgu ya yumuşak mı sert mi sertse havalı lastik alayım mı?

Xoami mi 2 Pro olsa ön arka amortisör satılıyor alıp takılır da XIAOMI Mi Pro 2 Elektrikli Scooter Siyah

Bu da 16 bin TL hak etmez bunun yerine.
Xomiden daha kaliteli ve 8700 TL.

Onvo ov 007 attığınız scooterden kat kat daha iyi.

Bu yola 007 olmaz hocam mahveder sizi 011 alın ya da çift amortisörlü başka bir model bakın.

Hocam en sağdaki yol titretiyor ancak sürekli diğerlerinden geçiyorum bizim çarşıda bu şekilde hiç sıkıntı yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı