Onvo RX-4 vs RX-5

YusufBeyT

Hectopat
Bu iki scooter arasında kaldım. Hem gezme hem de ulaşım amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Bütçem 45K ancak bin tl bile üstüne çıkamam. Önerilenizi bekliyorum.

Hocam sorunuzdan bağımsız bu scooterler ne kadar pahalı olsalar da hız limiti ile maksimum 25 km yapıyor eğer kaldırırsanız da garanti dışı kalıyor makine. Batarya 1-2 seneye ömrünü yitiriyor ve bataryası pahalı. Sadece öyle bir uyarayım dedim.

Hocam sorunuzdan bağımsız bu scooterler ne kadar pahalı olsalar da hız limiti ile maksimum 25 km yapıyor eğer kaldırırsanız da garanti dışı kalıyor makine. Batarya 1-2 seneye ömrünü yitiriyor ve bataryası pahalı. Sadece öyle bir uyarayım dedim.
Hocam biliyorum ancak ulaşım için en uygun seçenek scooterlar. Motor almaya kalksak ehliyet ve motor zaten bu 40 binin 2 katı fiyata geliyor hatta belki daha fazlasına. Bundan dolayı tercih ediyorum.

Scooterı aldıktan sonra 2 3 bin ayırmanız gerekiyor Onvo'larda lastik fren gidon sıkıntı çıkarabiliyor haberiniz olsun. Ve şu an trafik sigortası falan da gündemde yani aslında ehliyet + 50 CC motor daha mantıklı gözüküyor.

Scooterı aldıktan sonra 2 3 bin ayırmanız gerekiyor Onvo'larda lastik fren gidon sıkıntı çıkarabiliyor haberiniz olsun. Ve şu an trafik sigortası falan da gündemde yani aslında ehliyet + 50 CC motor daha mantıklı gözüküyor.
O masrafları zaten ayrı. Bir de sigorta + plaka fiyatları sizce ne olur?

Kesinlikle RX4 çünkü motor freni var, görünüş olarak RX5'te güzel ama RX4 dulatron serilerine benzediği için, LED döşeme olduğu için ve sispansiyonda daha iyi olduğu için RX4

2 hafta icinde onvo rx 4 aldım 2 kere lastik patladı
Kendi kendine lastik patliyo şarki hızlı bitiyo yaklaşik 35 40 km de şarji bitiyo ve şuan yeni lastik taktim ve sıfir lastik yanaktan hava kaçiriyo yani lastik ve pil problemi var
Ama güzel cihaz alınir onvo rx 5 e göre şık ve güzel cihaz taşimasi kolay

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı