Ekran kartı testimin temiz çıkmasından sonra işlemciyi de test etmek istedim. Thread count ve diğer ayarlarda kafam karıştı. Ryzen 5 1600 kullanıyorum, 6 sanal, 6 fiziksel çekirdek. Hangi seçenekleri, nasıl ayarlamalıyım?
Böyle olması mı gerekir hocam? 2688 MB neyi ifade ediyor? Bir de süre/saniye bile çok kastı. Bu normal midir?Thread count ayarını 12 yap diğerini elleme.
Test sırasında %100 CPU kullanımı olduğundan dolayı kasması normal. Test yapılırken bilgisayarı kullanma. 2688 MB olayını bilmiyorum.Böyle olması mı gerekir hocam? 2688 MB neyi ifade ediyor? Bir de süre/saniye bile çok kastı. Bu normal midir?
Bir de ısıyı nereden takip edebilirim? MSI Afterburner'da göremedim.Test sırasında %100 CPU kullanımı olduğundan dolayı kasması normal. Test yapılırken bilgisayarı kullanma. 2688 MB olayını bilmiyorum.
OCCT'de göstermesi lazım sıcaklığı. Temperature sekmesine tıkla sağ üstte.Bir de ısıyı nereden takip edebilirim? MSI Afterburner'da göremedim.
OC yapmadıysan 10-15 dakika yeterlidir. OC yaptıysan Prime 95 torture testi öneririm.En fazla 68'e yükselmiş hocam, tamamdır. Son olarak, yarım saat işlemci testi için uygun mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.