kraljmehmet Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #1 JavaScript:Panoya kopyala $(function(){ $(".popup__close-button").click(function(){ $(".popup").css({ opacity : "0", transform : "scale(.5,.5)" }, function(){ $(".popup").css("display", "none"); }); }); }); Böyle bir kod yazdım. İlk önce butona tıklayınca opaklığı ve transformu değişecek. Onlar değiştikten sonra display none özelliğini verecek. Böyle denedim ama olmadı. Nerede hata yapıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2018
JavaScript:Panoya kopyala $(function(){ $(".popup__close-button").click(function(){ $(".popup").css({ opacity : "0", transform : "scale(.5,.5)" }, function(){ $(".popup").css("display", "none"); }); }); }); Böyle bir kod yazdım. İlk önce butona tıklayınca opaklığı ve transformu değişecek. Onlar değiştikten sonra display none özelliğini verecek. Böyle denedim ama olmadı. Nerede hata yapıyorum?
Çözüm M Marigold 11 Haziran 2018 kraljmehmet dedi: Gecikme olmasını istiyordum hocam. Fakat, başka bir yöntem ile çözdüm, ne kadar sağlıklı olmasa da. Genişletmek için tıkla... Doğru olanı aşağıdaki gibidir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana JavaScript:Panoya kopyala $(".Popup").delay(3000).queue(function(){ $(this).css("display", "none"); })
kraljmehmet dedi: Gecikme olmasını istiyordum hocam. Fakat, başka bir yöntem ile çözdüm, ne kadar sağlıklı olmasa da. Genişletmek için tıkla... Doğru olanı aşağıdaki gibidir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana JavaScript:Panoya kopyala $(".Popup").delay(3000).queue(function(){ $(this).css("display", "none"); })
M Marigold Ziyaretçi 12 Haziran 2018 #11 kraljmehmet dedi: Teşekkürler hocam, bu opacity ve transform CSS'lerini de delaydan önce mi koyacağım? Genişletmek için tıkla... Evet, aynen öyle yapacaksınız Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2018 Artı 0 Eksi
kraljmehmet dedi: Teşekkürler hocam, bu opacity ve transform CSS'lerini de delaydan önce mi koyacağım? Genişletmek için tıkla... Evet, aynen öyle yapacaksınız