Opel Astra alınır mı?

korsanpat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte kullanmak için otomatik araba bakıyorum Opel Astra 1.6 2010 model otomatik temiz bir araç buldum. Sizce alınır mı? Bütçem 650bin TL Max başka önerilere de açığım.

Astra H'ların otomatik şanzımanları sorun çıkarabiliyor, onun dışında güzel araba. Alınacaksa iyi bir ekspertiz ve yol testi sonrası alınmalı.

Astra H'ların otomatik şanzımanları sorun çıkarabiliyor, onun dışında güzel araba. Alınacaksa iyi bir ekspertiz ve yol testi sonrası alınmalı.

1.6 motorlarına sorunlu diyorlar. 1.3 dizellerinde sıkıntı yokmuş şanzıman ile ilgili bir şey duymadım.

Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte kullanmak için otomatik araba bakıyorum Opel Astra 1.6 2010 model otomatik temiz bir araç buldum. Sizce alınır mı? Bütçem 650bin TL Max başka önerilere de açığım.

Hocam i20 bulabilirseniz sanayinin yolunu bilmez araç, masraflı araçlardan kaçının.

Tüplü değilse alınabilir. Şanzımanı kötüdür, geçişleri sarsar, kararsız kalır, masraf açabilir ama yarı oto olduğu için kolay yapılır. Tabi ustasını bulabilirsen.

Bütçeni 800 bine çıkartabilirsen çok güzel otomatik 1.4T Sport veya Cosmo bulabilirsin muhtemelen. Piyasası sunduğu özelliklere göre çok ucuz bir araba.
Hiç LPG takılmamış bir araba olsun. Bakımlarına özen gösterirsen harici sorun çıkartmaz.

Aracın hangi kasa olduğu belirtilmişte ben mi göremiyorum anlamadım. Eğer araç j kasa ise şanzıman ile ilgili ifade edilenler boşa çıkıyor. J kasa da yarı otomatik şanzıman yok.

H kasa

Bütçeni 800 bine çıkartabilirsen çok güzel otomatik 1.4t Sport veya Cosmo bulabilirsin muhtemelen. Piyasası sunduğu özelliklere göre çok ucuz bir araba.
Hiç LPG takılmamış bir araba olsun. Bakımlarına özen gösterirsen harici sorun çıkartmaz.

1.4T'lerin kronik bir motor arızası var ve Max 650 yazdım. 😀

Aracın hangi kasa olduğu belirtilmişte ben mi göremiyorum anlamadım. Eğer araç j kasa ise şanzıman ile ilgili ifade edilenler boşa çıkıyor. J kasa da yarı otomatik şanzıman yok.

H kasalar benzinliler tam otomatik.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı