Astra H'ların otomatik şanzımanları sorun çıkarabiliyor, onun dışında güzel araba. Alınacaksa iyi bir ekspertiz ve yol testi sonrası alınmalı.
Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte kullanmak için otomatik araba bakıyorum Opel Astra 1.6 2010 model otomatik temiz bir araç buldum. Sizce alınır mı? Bütçem 650bin TL Max başka önerilere de açığım.
Yarı otomatik şanzımanlar genel olarak sorun çıkarabiliyor hocam, Opel'e has bir şey değil.1.6 motorlarına sorunlu diyorlar. 1.3 dizellerinde sıkıntı yokmuş şanzıman ile ilgili bir şey duymadım.
H kasa mı araç j kasa mı?Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte kullanmak için otomatik araba bakıyorum Opel Astra 1.6 2010 model otomatik temiz bir araç buldum. Sizce alınır mı? Bütçem 650bin TL Max başka önerilere de açığım.
Aracın hangi kasa olduğu belirtilmişte ben mi göremiyorum anlamadım. Eğer araç j kasa ise şanzıman ile ilgili ifade edilenler boşa çıkıyor. J kasa da yarı otomatik şanzıman yok.
Bütçeni 800 bine çıkartabilirsen çok güzel otomatik 1.4t Sport veya Cosmo bulabilirsin muhtemelen. Piyasası sunduğu özelliklere göre çok ucuz bir araba.
Hiç LPG takılmamış bir araba olsun. Bakımlarına özen gösterirsen harici sorun çıkartmaz.
Aracın hangi kasa olduğu belirtilmişte ben mi göremiyorum anlamadım. Eğer araç j kasa ise şanzıman ile ilgili ifade edilenler boşa çıkıyor. J kasa da yarı otomatik şanzıman yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.