Yukarıdaki üç motor seçeneği arasında kaldım. 1.6 CDTI aralarında daha güvenilir geliyor ama performans olarak 1.4t veya 1.6t için kararsız kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Valla hocam eğer şehir içi kullanmayı düşünüyorsan Corsa E de bak. Bakım masrafı minimum olur. Yakıt maliyetin düşer. Donanım olarak daha iyi olur. Aynı yol tutuşunu alırsın. Bu da ağır araba zaten. Amacın hız değilse düşünebilirsin. Koltuk ısıtma, ön/arka park sensörü, kör nokta sistemi, şerit takip ve klasik far yağmur sensörleri bulunuyor. Menzil biraz düşük.Zincir değişimi haricinde ekstra bir masrafının çıktığını duymadım o yüzden 1.4t ye göre biraz daha güvenli geliyor CDTI. Genelde piston kırma problemi duydum çünkü forumlarda 1.4t için. 100k km altındakilere bakıyorum muhtemelen zincir değişmemiş olacak. Astra dışında 1.2 milyona nispeten donanımlı ve yol tutuşu iyi başka bir araç gelmiyor aklıma öneriniz varsa açığım bu arada.
Vallahi hocam eğer şehir içi kullanmayı düşünüyorsan Corsa'e de bak. Bakım masrafı minimum olur. Yakıt maliyetin düşer. Donanım olarak daha iyi olur. Aynı yol tutuşunu alırsın. Bu da ağır araba zaten. Amacın hız değilse düşünebilirsin. Koltuk ısıtma, ön/arka park sensörü, kör nokta sistemi, şerit takip ve klasik far yağmur sensörleri bulunuyor. Menzil biraz düşük.
Aynı şekil Astra'elere de bir göz at ama fiyat olarak uymayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.