Opel Corsa lastik önerisi

Aytuğ

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda 2021 model 1.2T Opel Corsa araç aldım ancak lastikleri fabrika çıkışı ve değişmesi gerekiyor. Bu seviyede bir araca hangi lastiği önerirsiniz? Ölçüleri yanlış değilsem 195/55R16.

İnternette araştırdığım kadarıyla Continental PremiumContact 7, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, Michelin Pilot Sport 5 gibi lastikler öneriliyor gibi ancak fiyatları çok değişken.

Konfor ve yol tutuş/fren konusunda hangi lastiği önerirsiniz? Yakıt tüketimi ve ses çok fazla fark etmiyor diye anladım okuduklarımdan.

Merhabalar, yakın zamanda 2021 model 1.2T Opel Corsa araç aldım ancak lastikleri fabrika çıkışı ve değişmesi gerekiyor. Bu seviyede bir araca hangi lastiği önerirsiniz? Ölçüleri yanlış değilsem 195/55R16.

İnternette araştırdığım kadarıyla Continental PremiumContact 7, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, Michelin Pilot Sport 5 gibi lastikler öneriliyor gibi ancak fiyatları çok değişken.

Konfor ve yol tutuş/fren konusunda hangi lastiği önerirsiniz? Yakıt tüketimi ve ses çok fazla fark etmiyor diye anladım okuduklarımdan.
Pilot Sport 5 o lastiklerde liderdir fakat fp ariyorsaniz bence fp bir lastik degil, frenlemede ve tutusta ikiside cok iyi gozukse de bence pilot sport 5 malzeme olarak daha kaliteli gibi duruyor, pc serilerinin en buyuk eksisi yanaklarinin cok hassas olmasi 7 de duzeltildi mi bilmiyorum ama pc6 da yanaklar en ufak darbede hasar alabiliyor, ama guvenlik konusundan cok iyiler, dediginiz GoodYear da cok basarili bir lastik fakat bizim yollarimiz icin onermeyenler var. Cesitli test sitelerinden kendiniz de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı