Opel insignia 1.6t Edition elagance vs cosmo flexride

CalyBoi

Hectopat
165.000 kadar bütçeye sahibim Opel insignialardan almak istiyorum. Ama benzinli olanlar çok yaktığı için LPG taktırılmış olanlara bakıyorum. Onlarda ise subap eritme sorunlarının oluştuğu söyleniyor. İki araç arasında kaldım evet normalde cosmo almak daha mantıklıdır belki ama bütçeyi daha fazla aşamıyorum. Aşağıya araç hakkında detay bırakıyorum önerilerinizi belirtirseniz memnun olurum.

1.6t Edition elagance (benzin/lpg) 180HP.

83.000km.
Araç hatasız olup lokal boya dahi yoktur.
Hasar kaydı yoktur.
#Prins marka subap yağlamalı LPG kiti vardır. 65 km takılmıştır. [ 9 BİN TL]
76.bin de yıllık bakımları yapıldı. #69 binde GM marka triger kayışı değişti.
# Lastikleri 2017 markadır.
# Necvox marka tablet ekran ve pıonner marka hoparlörler ve arka kamarası takılmıştır.
# Muayenesi 2021 yılındadır.
# Opc bady kit yapılmıştır.
Ön arka park sensörleri vardır.
# Sunroof vardır.
# Aynalar elektrikli ve katlanır.

1.6t cosma flexride (benzin/lpg) 180HP.

76.000 Km'de.
Kaza, değişen, boya yok. 652TL tramer kaydı var.
Lpg'si tarafımca yeni montajlanıp afr ayarı yapılmıştır (fark otogaz - atiker Grand)
Triger seti ve baskı balatası 65.000 Km'de değişmiştir. Periyordik bakımları yapılalı 2000 km olmuştur.
Kışlık lastikleri yeni sayılır. Yazlıkları mevcuttur.
Yedek anahtarı ve kullanım kitapları mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araçlar üzerinde fazla bilgim olmasa bile, Cosmo'yu bende öneriyorum aynı araba eniştemde var fazla yakmıyor.

1.6T 180 HP'lik motor piston kırmasıyla meşhur. 1.4 TSI'ların yüksek beygirli olanlar gibi. Dizellere yönelin diyeceğim ancak onlar da genelde güçsüz kalıyor. 165 bin TL'ye ise daha dolu bir modelde araç yok. Ne diyelim ki üzücü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı