Opel Insignia alınır mı?

Herkese merhaba, internetten Opel Insignia fiyatlarına baktım gayet ucuz ve araba güzele benziyor. Birçok motor seçeneği var ben 1.6 t ile 2.0 CDTI arasında kaldım. 1.6 t sıkıntılı diyenler var ve debriyajı çok sert diyorlar, 2.0 CDTI ise çok sesli diyorlar ve otomatik şanzımanı yavaş diyorlar. Ben 2009 - 2013 arası model almayı düşünüyorum makyajsız kasa. Siz hangi motor alternatifini tercih edersiniz?

1.6T ilk nesil modelin debriyaj sorunu var. İkinci nesilde bunu düzelttiklerini biliyorum.
2.0CDTI daha mantıklı ve sağlıklı.
Otomatik şanzımanın yavaş olmasının sebebi eski teknoloji ve geçen süre zarfında yaşanan tahribat.

Piyasası çok yok satmakta zorlanabilirsiniz. Yakıtı ise içiyor neredeyse, 1.6T yerine 1.6 CDTI makyajlı kasasını öneririm motoru daha sağlam ve daha yeni. Birde alacaksanız kesinlikle lpgli almayın çünkü araç lpg ile çok uyumlu değil lpg yüzünden çok fazla sorun çıkarabiliyor aklınızda bulunsun.

Piyasası çok yok satmakta zorlanabilirsiniz. Yakıtı ise içiyor neredeyse, 1.6T yerine 1.6 CDTI makyajlı kasasını öneririm motoru daha sağlam ve daha yeni. Birde alacaksanız kesinlikle lpgli almayın çünkü araç lpg ile çok uyumlu değil lpg yüzünden çok fazla sorun çıkarabiliyor aklınızda bulunsun.
Peki hangi araba ile aynıdır tahmini 2.el piyasası

Kısaca anlatırsam Insignia'yı, çok yakıyor, orijinal parça istiyor, pek ustası yok ve sanayi dostu bir araba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı