Opel Vectra alınır mı?

Wskey

Hectopat
Daha fazla  
300.000 TL kadar bütçem var 19 yaşındayım biraz piyasayı inceledim ve en makulü 2000 kasa vectra gibi geldi önerileriniz varsa söyler misiniz?

Abi bilgilerimle söyleyeyim sana inşallah bende o yaşlarda almayı düşünüyorum 1 araba temizini bulmaya çalış en bakımlısı hangisiyse onu al çünkü düz baktığın zaman sorunlu oluyor. :kalp:

Son düzenleyen: Moderatör:
Peugeot'lar sanki kronik değil miydi?

Olay bakım ve arabanın nasıl kullanıldıgına göre değişiyor. Kronik olsaydı o araba 218 bine bu kadar temiz gelemezdi.

Arabaya baktım, güzel lakin küçük duruyor ve temiz bir vectra 1 2 sene idare etmez mi beni?

O bütçenin büyük arabaları hep sorun cıkartır, daha iyi bir bütçen olsa ona göre öneride bulunacağım.

Arabaya baktım, güzel lakin küçük duruyor ve temiz bir vectra 1 2 sene idare etmez mi beni?

O paraya alınabilecek en iyi araçlardandır. Gerek yol tutuşu, gerek motoru, gerek yakıt tüketimi aynı dönemdeki rakipleriyle kıyaslandığında oldukça ön sıralardadır. Motordan arıza korkunuz olmasın kesinlikle. Yakıt tüketimi de gerçekten çok iyidir. Ama ufak ufak arızalar canınızı sıkabilir. Misal sağ kapı fitili su alabilir. Merkezi kilit sistemi sık sık problem çıkarabilir. Airbag ışığı sık sık yanabilir. Aklıma şu anda başka şeyler gelmiyor. Bu tür arızalar 10 yaşındaki her araçta çıkabilir. Ayrıntılı olarak sormak istediğiniz şeyler olursa cevaplayabilirim.

7 sene yaklaşık 200bin km 1999 model 306 griffe kullandık. 100bin KMS'ini LPG ile yaptık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aracın bakım durumu vs çok önemli ama bir önemli nokta daha var. Bulunduğun sehirdeki ustaları bir araştır önce. Araç forumlarında araba modelini arat ve eski yorumlara bak. Abimin vectrası vardı satana kadar bir gün mutlu olmadı. Bu sadece vectra için geçerli değil, bu yaştaki çoğu arabada benzer durumlar olacak. Önemli olan iyi bir usta bulmak ve her şehirde her aracın ustası yok. Sanayiye gidersen iş bilmeden ağlatırlar seni. Mübala yapmıyorum cidden sinirinden ağlarsın, tecrübe edildi.

Kaporta çok önemli değil, çamurluk değişir lokal boya olur, full boya olur. Bunlar çözülür ama çakal bir ustanın eline düşersen kaput açıldığı an sonsuz sanayi döngüsüne girersin. Bir de pek satılmayan bir modelse bingo.

Aracın bakım durumu vs çok önemli ama bir önemli nokta daha var. Bulunduğun sehirdeki ustaları bir araştır önce. Araç forumlarında araba modelini arat ve eski yorumlara bak. Abimin vectrası vardı satana kadar bir gün mutlu olmadı. Bu sadece vectra için geçerli değil, bu yaştaki çoğu arabada benzer durumlar olacak. Önemli olan iyi bir usta bulmak ve her şehirde her aracın ustası yok. Sanayiye gidersen iş bilmeden ağlatırlar seni. Mübala yapmıyorum cidden sinirinden ağlarsın, tecrübe edildi.

Kaporta çok önemli değil, çamurluk değişir lokal boya olur, full boya olur. Bunlar çözülür ama çakal bir ustanın eline düşersen kaput açıldığı an sonsuz sanayi döngüsüne girersin. Bir de pek satılmayan bir modelse bingo.
zaten dayımlar falan full sanayici onlara sorarak alıcam ve almaya beraber gidicez yamanlar ekspertiz var oraya götürmeyi düşünüyorum almadan önce iyi diyorlar inşallah sorunsuz birşey bulurum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı