Çok çok teşekkür ederim. Peki birebir dersleri serbest konuşma olarak mı? yoksa bir videodan konu seçip ilerlemek mi daha mantıklı? Dersde işlenecek konular ders öncesi gözüktüğü için soruyorum.Her ikisini de 1-2 yıl civarı sürelerde kullanmış biri olarak söyleyebilirim bir şeyler sanırım.
Englishcentral'da iyi hoca denk getirmek zor oluyor, düzenli olarak ondan ders almak istiyorsunuz ama tek uyanık siz olmadığınız için genelde dolu oluyor, kalan hocalar da anadilleri İngilizce olmadığı için çok iyi olmuyor maalesef.
OpenEng için hocaların anadili olması avantaj, ama reklamlarındaki gibi Amerikalı falan hocalar yok, hep Afrika'dan geliyor ve rastgele atıyor sistem. Opening için Central ile aynı fiyat bandında üyelik devri alıp da kullanabilirseniz onu alın derim, liste fiyatları aşırı yüksek. Ama bulamazsanız da central sürekli ekstra indirimler yapıyor hala mail atıyorlar, daha uygun oluyor direk kendilerinden alacağınız zaman.
İki platformun da eğitim modülleri için şunu söyleyebilirim vakit kaybı, Englishcentral'ın videolu eğitimlerinin aynısı birebir aynı kaynaktan çekiyorlar openenglish içerisinde de var ama bununla vakit kaybedeceğinize İngilizce alt yazılı dizi izleyin. OpenEng'in eğitim modülü dediği şeyler de Busuu tarzı ama daha kötüsü, sırf bizde modüller var demek için koymuşlar. Bunun yerine Busuu, Duolingo falan alın daha iyi öyle gamification isteğiniz var ise.
Bu sitelerde konuşma pratiği için en iyileri bunlar fiyat/performans olarak. Ama eğitim almak olarak bunlarla vakit kaybetmeyin, gidip YouTube'dan gramer anlatan Türk hocalardan gramer öğrenin, dizi izleyin, seviyeli hikaye kitaplarını okuyup dinleyin çok daha iyi. Umarım yardımcı olmuştur. Bu arada her ikisinin de bire bir dersleri için yaptım bu yorumları, grup derslerini açıkçası önermiyorum gereksiz vakit kaybı oluyor bire bir derse göre.
Hocam her konuya remzihoca reklamı yapıyoruz gibisiniz ama umarım tavsiyedir sadeceİhtiyaç duyduğunuz İngilizceyi (genel ya da sınav odaklı) bilemediğim için, online ders almayı düşünürseniz, sınav odaklı eğitimde kesinlikle Remzi Hoca'yı tavsiye ediyorum.
Yıllar sonra can sıkıntısından internette gezerken yıllaaaar önce açıp unuttuğum forum hesabımı bulmuşum, gelip artık mesleğim olan konuda tavsiye vermem de reklam sayılmasın, bu sayede yüksek lisansı kazandım. Başka bir arkadaşa genel İngilizce için verdiğim tavsiyeleri de görebilirsiniz. Ya da hocamın kendi sayfasındaki diğer kişilerin yorumlarına da bakabilirsiniz. Arkadaş olur da online kurs almaya karar verirse, ki anladığım kadarıyla fiziksel olarak gitmek istiyor ama, bir tek kişinin mesajıyla hareket etmeyecektir zatenHocam her konuya remzihoca reklamı yapıyoruz gibisiniz ama umarım tavsiyedir sadece
Tamamdır hocam kitap linkleri falan görünce öyle sandım başka konuda da, öyle anlaşılmaya müsait gibi göründü birazYıllar sonra can sıkıntısından internette gezerken yıllaaaar önce açıp unuttuğum forum hesabımı bulmuşum, gelip artık mesleğim olan konuda tavsiye vermem de reklam sayılmasın, bu sayede yüksek lisansı kazandım. Başka bir arkadaşa genel İngilizce için verdiğim tavsiyeleri de görebilirsiniz. Ya da hocamın kendi sayfasındaki diğer kişilerin yorumlarına da bakabilirsiniz. Arkadaş olur da online kurs almaya karar verirse, ki anladığım kadarıyla fiziksel olarak gitmek istiyor ama, bir tek kişinin mesajıyla hareket etmeyecektir zatenHepimiz için güzel bir gün olsun
Tamamdır hocam kitap linkleri falan görünce öyle sandım başka konuda da, öyle anlaşılmaya müsait gibi göründü birazben rh almadım ama PDF'lerini incelemiştim fena değildi, akın dilin Online olanları da güzel. Ama konu başlığında arkadaş speaking geliştirmek istediğiniz için bence bunların hiçbiri onun hedefine yönelik değil. İyi günler dilerim ben de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.