Open IV en güvenilir nereden indirilir?

Harlaus

Decapat
Daha fazla  
1750680563893.png

GTA Türkçe yama kurma amaçlı Open IV programını indirdim ve kurmadan önce VirusTotal sitesinden tarattım. Programı orijinal sitesinden yüklememe rağmen bu trojan dosyasıyla karşılaştım. Virüssüz halini nereden bulabilirim?

Dosya Ekleri

• 1750680465500.png
    1750680465500.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
VirusTotal önlem amaçlı çoğu şeyde bir virüs olduğunu söylüyor olmadığı halde o yüzden oraya çok güvenmiyorum, ben indirdim hem Defender hem de Kaspersky'de taradım herhangi bir sorun olmadı 2 aya yakındır kullanıyorum. İndirebilirsiniz sorun yok.

Bu siteden indirdim, siz de indirip VirusTotal sonucunu inceleyebilirsiniz.

VirusTotal önlem amaçlı çoğu şeyde bir virüs olduğunu söylüyor olmadığı halde o yüzden oraya çok güvenmiyorum, ben indirdim hem Defender hem de Kaspersky'de taradım herhangi bir sorun olmadı 2 aya yakındır kullanıyorum. İndirebilirsiniz sorun yok.

Ben de Kaspersky'den taradım ve güvenli olduğunu söyledi. Şöyle bir durum var ki internetten herhangi bir uygulama indirince VirusTotal büyük ihtimalle trojan tespit ediyor, Kaspersky virüs bulsa da bulmasa da. Acaba Kaspersky ve diğer uygulamalar trojanları mı tespit edemiyor.

Ben de Kaspersky'den taradım ve güvenli olduğunu söyledi. Şöyle bir durum var ki internetten herhangi bir uygulama indirince VirusTotal büyük ihtimalle trojan tespit ediyor, Kaspersky virüs bulsa da bulmasa da. Acaba Kaspersky ve diğer uygulamalar trojanları mı tespit edemiyor.

Bu site Open IV kendi sitesi virüs olamaz. Virüs gösteren yazılımlar ya dandik anti virüsler ya da false positive olabilir.

Dediğim gibi VirusTotal çoğu şeylere bir şey buluyor oraya güvenerek hareket etmiyorum. Kaspersky ve Defender onay verdikten sonra sıkıntı yok benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı