beratinhoo Femtopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #1 Epic Games'ten GTA 5 aldım. Open IV'da gta5.exe bilmem ne bulmuyor ve klasorlerden baska hiçbir şey yok lakın dosya yonetıcısınden baktıgımda GTA5enhanced.exe falan var ama Open IV uzerınden yok. Klasorler var bır tek. Bunun çözümü var mıdır?
Epic Games'ten GTA 5 aldım. Open IV'da gta5.exe bilmem ne bulmuyor ve klasorlerden baska hiçbir şey yok lakın dosya yonetıcısınden baktıgımda GTA5enhanced.exe falan var ama Open IV uzerınden yok. Klasorler var bır tek. Bunun çözümü var mıdır?
WILL BYERS Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 299 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Austin, TX Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 TI İntel i5-3470 8+8 RAM 1 TB TOSHİBA HDD 500 GB SEAGATE HDD 240 GB SANDISK SSD 120 GB JAMESDONKEY SSD Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #2 Rockstar Games'i kaldırın ve dosyaları Epic Games üzerinden doğrulayın. Artı 0 Eksi
KS KS beratinhoo Femtopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #3 WILL BYERS dedi: Rockstar Games'i kaldırın ve dosyaları Epic Games üzerinden doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Sanırsam Enhanced ile alakalıymış onun için az once gezinirken zenhanced duydum o işe yararmı. Artı 0 Eksi
WILL BYERS dedi: Rockstar Games'i kaldırın ve dosyaları Epic Games üzerinden doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Sanırsam Enhanced ile alakalıymış onun için az once gezinirken zenhanced duydum o işe yararmı.