Open IV GTA 5 program dosyalarının yeri nasıl değiştirilir?

İşletim sistemi
Windows 10

Egehan DURGUN

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE RTX 3050TI
İşlemci
AMD RYZEN7 4800H
Merhaba çok öncesinde orijinal oyunuma yama eklemek için Open IV'ü kullanmıştım bu yüzden orijinal GTA 5 program dosyalarımın yeri programda gözükmekte. Şu an GTA 5'i modlu oynayabilmek için crackli versiyonda indirdim. Modları crackliye atmam gerekmekte fakat program dosyaları orijinalde kaldığı için modu cracli GTA 5'e atamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba çok öncesinde orijinal oyunuma yama eklemek için Open IV'ü kullanmıştım bu yüzden orijinal GTA 5 program dosyalarımın yeri programda gözükmekte. Şu an GTA 5'i modlu oynayabilmek için crackli versiyonda indirdim. Modları crackliye atmam gerekmekte fakat program dosyaları orijinalde kaldığı için modu cracli GTA 5'e atamıyorum.
Modlu oynayabilmek için neden bilgisayarını riske atıyorsun? Orjinal varsa elinde niye kullanmıyorsun?

Modlu oynayabilmek için neden bilgisayarını riske atıyorsun? Orijinal varsa elinde niye kullanmıyorsun?

Modu unutum Online girersem ban yerim ve modu kaldırma işlermleri çok uzun sürmekte daha önce denedim sadecebir yamaya bile ban atma riskleri var yamayın o gün çok zor kaldırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı