OpenAI, yeni yapay zeka modeli Orion'u aralık ayında piyasaya sürmeyi planlıyor. Orion, başlangıçta yalnızca seçili şirketlerle paylaşılacak ve potansiyel olarak GPT-4'ten 100 kat daha güçlü olacak.
OpenAI, Orion isimli yapay zeka projesi için harekete geçti. Şirketin en yeni yapay zeka modeli yapabildikleriyle dikkat çekecek.
shiftdelete.net
Yapay zeka nasıl bu kadar gelişti. ChatGPT'den 100 kat daha güçlü olacak diyorlar Orion için. Ki OpenAI'a destek çıkan Microsoft olunca, haliyle Azure sisteminde başlayacak diyorlar.
Karmaşık matematiksel ve bilimsel projeler hakkında bilgi sahibi olacakmış. Bakalım elimize neler geçecek...
Nasıl 100 kat güçlü olacak anlamadım.
Şimdi saniyede 1.000 hesaplama yapabiliyorsa şimdi 1.000.000 hesaplama mı yapabilecek?
Eğer öyleyse bana çok mantıklı gelmedi bir anda bu kadar gelişim.
Şimdi saniyede 1.000 hesaplama yapabiliyorsa şimdi 1.000.000 hesaplama mı yapabilecek?
AMD EPYC iÅlemciler tarafından desteklenen ve Oak Ridge Ulusal Laboratuvarı'nda bulunan Frontier süper bilgisayarı, dünyanın en güçlü süper bilgisayarı