OpenCore boot ekranında fare çalıştırmak

sercan19

Megapat
Kurulumda hiçbir sıkıntı yok Windows 11 ve macOS 10.13.06 kardeş kardeş çalışıyorlar.
Sıkıntım şu ki Bluetooth klavye kullanıyorum,
Soru 1- açılışta hangi işletim sistemini seçimini fare ile yapabilir miyim? Neredeyse hareket etmiyor diyecek kadar zor hareket ediyor mouse. (Logitech M590 USB ile baglandı).
Soru 2-PC açınca otomatik OpenCore Windows'u başlatır acaba macOS olarak onı nasıl değiştiririz?
Şimdiden teşekkürler.

1-) Gerekli .efi ve config işlemlerini yaptıktan sonra hala aynıysa bir çözümü kalmamış olabilir.
2-) MacOS diskinizi seçin fakat bootlamayın, CTRL+ENTER ile bootladıktan sonra artık macOS diskiniz seçili kalacaktır.
İşletim sistemi seçme ctrl+enter çalıştı çok sağ olun.

Dosyayı ekledim. Bilgisayarımda bütün USB'ler sorunsuz çalışıyor. Ses, ekran kartı yani eksiklik hic yok gibi benım hissettiğim. Benim istediğim sadece işletim sistemi seçerken manuel seçimi fare ile yapabilmek. OpenCore boot ekranında klavyem sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canopy ekli ve temanız var, güzel. Canopy ile mouse desteği geliyor zaten. Mümkünse başka bir mouse ile veya başka USB portuna takıp deneyin.
Bütün USB'ler denendi sonuç olumsuz malesef. Bluetooth klavye kullanmanın rahatlığı bir başka (Logitech K380) ama sistemı secememek cok üzücü.
Soru 3-İşletim sisteminde kullanırken sorun yaşamıyorum ama Chrome ve Safari'de fare tekerleği tam kaymıyor, takıllıyor. Tekerlek sanki diş atlıyor gibi kötü bir deneyim yaşıyorum ayarını bulamadım. Logitech Options uygulamasını da kurdum sorunu çözemedim.
Zaman ayırdığınız için teşekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka sorunlarınızı başka bir konuda sormanız daha iyi olur. Fare tekerleği için buradaki yazılımları deneyebilirsiniz:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı