OpenCore High Sierra End Random Seed sorunu

SmartFace

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Burada bulunan OpenCore High Sierra imajinı indirdim ve USB'ye yazdırdım. Kurulumu seçtiğimde end randomseed kısmında kalıyor. İmajda bulunan Ryzen - Threadripper için olan dosyanın adını config.plist olarak yaptım ve BIOS'umda
  • Legacy USB > disabled.
Hariç hepsini yaptım. Bunu yapınca flash bellekler Boot ekranında çıkmıyordu. Nasıl düzeltebilirim?
Sistem: NVIDIA GTX 1060, Ryzen 5 3600, MAG B550 Tomahawk.

Değiştirmeyin, flashtakini silin.
EFI klasörünü komple silip verdiğiniz linkteki klasörü attım sonuç değişmedi.
Sorunu farklı bir forumda paylaşılan EFI dosyalarını uygulayarak çözdüm denebilir ama şu anda

[CODE title="Hata Kodu"]ACPI: 10 ACPI AML tables successfully acquired and loaded[/CODE]

kısmında kalıyor. Nasıl aşabilirim? Haya ekranını aşağıya ekliyorum.

Dosya Ekleri

• 20210205_153709.jpg
    20210205_153709.jpg
    213,5 KB · Görüntüleme: 81
BIOS'ta tam olarak hangi ayarları yaptınız?
Secure Boot > Disabled
IOMMU Auto'dan Disabled'a aldım.
XCHCI Handoff> Enabled.
Legacy USB > Enabled.

Bunları yapmadan önce ayarları varsayılana alıp sadece XMP profilini aktif ettim.
BIOS güncellemem var mı diye msinfo32'ye bakarken Sistem Modeli kısmında IMac 14,2 yazdığını gördüm. Cloverla kullanırken SMBIOS la alakalı olarak sorunlar yaşamıştım acaba onunla alakalı olabilir mi? Gerçi o zaman farklı bir sistemim vardı.

@tristessehivernale End RandomSeed hatasını geçtiğim ama #11. mesajdaki hatayı aldığım EFI ve config dosyalarını paylaşıyorum rica etsem bir bakabilir misiniz? Ben bir çözüm bulamadım.

Hatalı dosya paylaşmışım. EFI Klasörü:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı